Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

9χρονο κορίτσι σε δημοπρασία στο Αφγανιστάν! Η φωτογραφία που συγκλονίζει

Η φωτογραφία από το Αφγανιστάν συγκλονίζει. Το κοριτσάκι μόλις εννέα χρονών έχει κρύψει το πρόσωπό του με τα χέρια του από ντροπή. Είναι η η φωτογραφία από την “δημοπρασία” του!

Η φωτογραφία προέρχεται από το facebook . Και δημοσιοποιείται λίγες μέρες μετά από την είδηση ότι η γνωστή τραγουδίστρια Μαντόνα πούλησε ένα πίνακα του Γάλλου ζωγράφου Φερνάν Λεζέ,προς 7 εκτομμύρια δολάρια προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για την εκπαίδευση θηλέων στο Αφγανιστάν και το Πακιστάν.


Χρειάζονται πολλά περισσότερα στο Αφγανιστάν μέχρι να φθάσουμε στα σχολεία για τα κορίτσια.

ΠΗΓΗ onalert

1 σχόλιο:

  1. Μη διαδίδετε ψέματα και προπαγάνδα! (και έλεος πια: Η επίκληση ως "πηγής" ενός μπλογκ της συμφοράς δεν είναι πηγή! Διασπορά φημών και ψευδών ειδήσεων είναι)

    Η φωτογραφία είναι απο το 2011 και το κοριτσάκι θύμα βομβαρδισμών του ΝΑΤΟ

    Aληθινή είδηση από το Reuters, όπου το 2011 το εικονιζόμενο κορίτσι έχασε τους γονείς του από επίθεση του ΝΑΤΟ και Αφγανικών δυνάμεων και κλαίει κατά την διάρκεια διαμαρτυρίας:
    An Afghan girl whose family members were killed overnight after a raid by NATO and Afghan forces, covers her face as she weeps during a protest in Taloqan May 18, 2011. Ten people have been killed and fifty wounded in violent protests against the killing of two men and two women in a night-time raid in north Afghanistan, a top local health official said. REUTERS/Wahdat (AFGHANISTAN - Tags: CIVIL UNREST POLITICS IMAGES OF THE DAY
    Δείτε φώτο στην 7η σειρά: http://pictures.reuters.com/C.aspx?ALID=2C0BF1UOSJP7&PBC=2C0BF1I3K5MC%3A2C04082TGS9KV%3A2C0BF1MPW6AI%3A2C0BF1UOSJP7&VP3=SearchResult

    ΑπάντησηΔιαγραφή