Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Ο νεαρός άνδρας του video δεν είναι τελικά ο μικρός Μπεν - Αρνητικό το τέστ DNA

Λευκωσία: Αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα του τεστ από τη σύγκριση του DNA του νεαρού άνδρα με δείγμα του Μπεν Νίντχαμ που έστειλε χθες στην Κύπεο η Interpol. Τα στοιχεία είχαν δοθεί στο Ινστιτούτο Γενετικής και Νευρολογίας που διενήργησε και το τεστ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του philenews από τη σύγκριση του DNA αποδεικνύεται ότι ο νεαρός, ηλικίας 22 ετών, δεν έχει σχέση με την οικογένεια του Μπεν Νίντχαμ, που είχε εξαφανιστεί στην Κω το 1991.

Ήδη, τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων διαβιβάστηκαν από την Αστυνομία στην Interpol στο Ηνωμένο Βασίλειο, προκειμένου να ενημερωθούν οι γονείς του Μπεν, αλλά και στην Ελληνική Αστυνομία, ώστε να ενημερωθούν και εκεί οι Αρχές για τις έρευνες.

Παράλληλα, η Αστυνομία ενημέρωσε και τον νεαρό, ο οποίος μοιάζει με το σκίτσο που έδωσε προ μηνών στη δημοσιότητα η βρετανική Αστυνομία

Ωστόσο, υπήρχαν αμφιβολίες κατά πόσο ο άνδρας που εμφανίζεται στο video, ήταν τελικά ο Μπεν.

Το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο ITV μετέδωσε νωρίτερα ότι ένα εκ γενετής σημάδι που είχε στο σώμα του ο Μπεν δεν το έχει ο 22χρονος νεαρός.

Υπενθυμίζεται ότι χθες το απόγευμα ο νεαρός, που ισχυρίστηκε ότι είναι από τη Ρουμανία, παρουσιάστηκε οικιοθελώς στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού λέγοντας ότι είναι το πρόσωπο που εικονίζεται στο video στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας που προβάλλουν τα ΜΜΕ τις τελευταίες μέρες.

Έδωσε μάλιστα και δείγμα αίματος για εξετάσεις DNA.

Ο νεαρός, στην κατάθεσή του είπε ότι διαμένει στην Κύπρο από τον περασμένο Φεβρουάριο με τους θείους του.

ΠΗΓΗ philenews 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου