Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Π. Καμμένος: Να παραιτηθεί ο Παπούλιας για να πάμε σε εκλογές

Π. Καμμένος: Να παραιτηθεί ο Παπούλιας για να πάμε σε εκλογές
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ μιλάει για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ και εξαπολύει σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση
Την παραίτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρουλου Παπούλια προκειμένου οι πολίτες να προσφύγουν πρόωρα στις κάλπες ζητά ο Πάνος Καμμένος.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σε συνέντευξή που παραχώρησε στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» και ερωτηθείς για το αν γνωρίζει ότι γίνονται προσπάθειες εξαγοράς βουλευτών απάντησε πως έχει καμία τέτοια πληροφορία, ωστόσο δεν μπορεί να το αποκλείσει. «Δεν το γνωρίζω. Αλλά δεν μπορώ να το αποκλείσω. Εμφανείς πιέσεις γίνονται, όπως σας είπα. Με απειλές ελέγχου του ΣΔΟΕ. Τώρα, εάν γίνεται και απόπειρα εξαγοράς, αυτό για να αποδειχθεί πρέπει γίνει καταγγελία». Λέτε να προσπαθούν να πιέσουν τους βουλευτές;» ανέφερε χαρακτηριστικά

«Πήραν λεφτά για να στηρίξουν τους Έλληνες ολιγάρχες»
Ο κ. Καμμένος σχολιάζοντας για τη ρευστότητα που θα δώσουν οι τράπεζες απάντησε: «Οι τράπεζες προς το παρόν δίνουν ρευστότητα μόνο στα χρεωμένα κυβερνητικά κόμματα. Ν Δ. και ΠΑΣΟΚ χρωστάνε 250 δισ ! Με ποιο δικαίωμα γίνεται κούρεμα, ενώ την ίδια ώρα οι τράπεζες ζητάνε και την τελευταία δεκάρα από τους φτωχούς Έλληνες; Πήραν λεφτά από την ανακεφαλαιοποίηση για να στηρίξουν τους Έλληνες ολιγάρχες. Αυτά θα τελειώσουν με τη νέα κυβέρνηση».

«Ό,τι και αν κάνει η κυβέρνηση θα πέσει»
Τη θέση πως όποιες κινήσεις και να κάνει η κυβέρνηση, εκείνη θα πέσει, εξέφρασε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ βλέποντας μάλιστα βέβαιο τις πρόωρες εκλογές.
«Ήδη βρίσκονται σε απόλυτη σύγχυση, σε διάλυση» τονίζει χαρακτηριστικά.
«Θα τελειώσουμε τα Μνημόνια»
Επίσης, στην ερώτηση του δημοσιογράφου ότι το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων δεν πάει καλά στις δημοσκοπήσεις, ο κ. Καμμένος απαντά ότι:
«Όχι. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι μια πατριωτική φωνή, που ενώνει το λαό. Είμαστε η εγγύηση για μια νέα κυβέρνηση, που θα τελειώσει με τα Μνημόνια και ταυτόχρονα θα προασπίζει τα εθνικά μας συμφέροντα. Φέρνουμε κάτι καινούργιο στην πολιτική ζωή, μια καθαρή σχέση με τους πολίτες. Πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά στις εκλογές».
«Υπάρχει προοπτική για μετεκλογική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ»
Για τη συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Καμμένος εξηγεί: «Νομίζω υπάρχει προοπτική μετεκλογικής συνεργασίας» με προϋποθέσεις για τη συμμετοχή σε μια κυβέρνηση.
«Πρώτον, η κατάργηση του Μνημονίου. Κούρεμα του δημοσίου και ιδιωτικού χρέους. Μείωση των φόρων. Κατάργηση της συνθήκης Δουβλίνο 2 και προάσπιση των εθνικών μας θεμάτων, στο Σκοπιανό, στο Αιγαίο και στην Κύπρο. Προάσπιση της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Αυτές είναι αδιαπραγμάτευτες θέσεις μας».

ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου