Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

DER SPIEGEL: Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΜΕ ΤΗΝ CIA

Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης εγείρει σοβαρές καταγγελίες κατά των ξένων πιστωτών της χώρας του, σημειώνει δημοσίευμα του Der Spiegel στο οποίο φιλοξενείται συνέντευξή του.
Σημειώνεται ότι τους κατηγορεί πως χρησιμοποιούν τακτικές CIA συγκεκριμένα τη μέθοδο του εικονικού πνιγμού "λίγο πριν την καρδιακή ανακοπή θα μας επιτρέψει να πάρουμε μερικές ανάσες. Στη συνέχεια, θα μας οδηγήσουν πίσω κάτω από το νερό, " αν και ακολούθως ο κ. Βαρουφάκης , σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα του Der Spiegel, αναφέρει ότι οι αξιωματούχοι της τρόικας είναι αξιοπρεπείς άνθρωποι.

Και στη CIA υπήρχαν καλοί άνθρωποι που χρησιμοποιήθηκαν παρά τη θέλησή τους κατά τη διάρκεια του εικονικού πνιγμού και ως εκ τούτου ήταν σε ένα τρομερό ηθικό δίλημμα, είπε ο Γ. Βαρουφάκης.
Για το ελληνικό χρέος τόνισε ότι θα απαιτηθεί μια συμφωνία για την αναδιάρθρωσή του . "Ο καθένας ξέρει ότι η τρέχουσα επιβάρυνση του χρέους στην Ελλάδα χωρίς νέα σύμβαση δεν είναι βιώσιμη», σημειώνει στη συνέντευξη στο Der Spiegel.

ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου