Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Οι "ανύπαρκτοι" αεροψεκασμοί και η γεωμηχανική σιγά σιγά παρουσιάζονται από τα Ελληνικά ΜΜΕ (Βίντεο)

Για τους περισσότερους οι χημικοί αεροψεκασμοί θεωρούνται μια θεωρία συνωμοσίας που μόνο γέλιο μπορούν να τους προκαλέσουν. Για άλλους, οι οποίοι ασχολούνται χρόνια και ψάχνουν, θεωρούνται γεγονός και μάλιστα λόγω της ιδιαίτερης επικινδυνότητας τους προσπαθούν να προειδοποιήσουν τους υπόλοιπους... αντιμετωπίζοντας τον χλευασμό αλλά και τη λοιδορία τους. 

Μη ξεχνάτε τις αμέτρητες φορές που σας έχουμε προειδοποιήσει για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουμε από τους καθημερινούς αεροψεκασμούς όλες αυτές τις δεκαετίες. (Διαβάστε σχετικά ΕΔΩ και ΕΔΩ)
Τώρα, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, παρουσιάζονται και επίσημα, μέσω του Eco News στον ΣΚΑΙ ...  με μια μικρή πρώτη δόση (για να μη σας έρθει απότομα εσάς που δεν μπορείτε να σηκώσετε το κεφάλι σας ψηλά και να δείτε το αυτονόητο).

Ψεκασμούς, γεωμηχανική και τεχνητές λύσεις για την αντιμετώπιση της "κλιματικής αλλαγής", τώρα τα ανακάλυψαν εκεί στον Σκαι.  Βέβαια λένε για ψεκασμούς των νεφών αλλά δείχνουν για "ξεκάρφωμα" κάποιες καπνοδόχους να "ψεκάζουν" τα νέφη. Είπαμε, σιγά σιγά και όλος ο κόσμος με τον καιρό θα παρακαλάει να "ψεκάζουν" , πάντα για το καλό του φυσικά.

Εμείς με τη σειρά μας όλα αυτά τα χρόνια κάνουμε ότι περνάει από τα χέρια μας να σας πληροφορήσουμε σωστά και υπεύθυνα. Μένει η δράση, αλλά δράση χωρίς γνώση για το σύνολο του πληθυσμού δεν υφίσταται.

Δείτε το βίντεο


Αφύπνιση συνείδησης

ΠΗΓΗ awakengr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου