Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

«Ντρίμπλα» Ερντογάν για τους «8»: Ζητά συνδρομή της Interpol για να εκδοθούν στην Τουρκία

ΥΠΟΥΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ «ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ» - ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΜΨΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν | Τούρκοι αξιωματικοί | Interpol: Τουρκικό δικαστήριο αποφάσισε την Τετάρτη (26/09/2018) να ζητήσει τη βοήθεια της Interpol, ώστε να εκδοθούν στην Τουρκία οι οκτώ αξιωματικοί που είχαν διαφύγει στην Ελλάδα, αμέσως μετά την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος στις 15 Ιουλίου 2016, όπως αναφέρει σε σημερινό τηλεγράφημά του το πρακτορείο ειδήσεων «Anadolu».
Όπως αναφέρει το τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο, την Τετάρτη εκδικαζόταν στην Κωνσταντινούπολη η υπόθεση Τούρκου στρατιωτικού από την ίδια μονάδα με τους «8», με το δικαστήριο να διατάζει τελικώς την αποστολή στην Interpol «κόκκινου δελτίου» (red bulletin) για την έκδοση των Τούρκων αξιωματικών που είχαν αυτομολήσει πριν από δύο χρόνια στη χώρα μας.
Ταυτόχρονα, στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι το κατηγορητήριο που έχει σχηματιστεί σε βάρος των Τούρκων αξιωματικών είναι συντριπτικό εναντίον του.
Παράλληλα, κατά την ίδια πηγή, σημειώνεται πως οι Τούρκοι αξιωματικοί φέρονται να είχαν συστήσει την ομάδα, η οποία σχεδίαζε να δολοφονήσει τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Το δημοσίευμα του πρακτορείου Anadolu

anadolu  ΠΗΓΗ  newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου