Κυριακή 25 Απριλίου 2021

Έπαθαν επιλεκτικό Αλτσχάιμερ οι Τούρκοι; “Ένδοξη ιστορία” το εθνικό ποινικό μητρώο;

“Οι ιστορικές αλήθειες δεν μπορούν να αλλάζουν για χάρη των πολιτικών προσδοκιών. Στην ένδοξη ιστορία μας δεν υπήρξε και δεν συνέβη ποτέ αρμενική γενοκτονία”, δήλωσε ο αντιπρόεδρος του ΑΚΡ Νουμάν Κουρτουλμούς. “Τι είπε ο άνθρωπος”, που έλεγε κι ο μακαρίτης Χάρυ Κλιν! Τι είπε το άτομο, που λένε και οι πιτσιρικάδες!

Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς στην δήλωση του “πανσόφου”! Να μιλήσουμε για την “ένδοξη” ιστορία – ποινικό μητρώο – της Τουρκίας; Πότε κερδίσατε τη δόξα ρε Νουμάν με το επίθετο-γλωσσοδέτη; Όταν κόβατε στη μέση παιδιά και γυναίκες; Όταν παλουκώνατε αθώους; Όταν σφάζατε μέχρι τις γάτες; Μίλησε ο ανόητος για τα αμερικανικά “εγκλήματα” στο Βιετνάμ και το Ιράκ, ενώ ο ίδιος ξέχασε την Σμύρνη και τον Πόντο.

Επιλεκτικό Αλτσχάιμερ βλέπουμε ισλαμιστικό μας πρωτοπαλίκαρο και θεραπεία δεν υπάρχει… Απόγονοι σφαγέων είσαστε, σφαγείς και οι ίδιοι. Σας πείραξε το Βιετνάμ; Για την Κύπρο τι λες; Για τη Συρία; Για τους Κούρδους; Τα έχεις ακουστά αυτά; Σας πείραξε η Φαλούτζα; Σας πείραξε η Χιροσίμα και το Ναγκασάκι αλλά φτιάχνετε πυρηνικό εργοστάσιο; Είχε καλή ποιότητα το χορτάρι της στέπας τελικά;

Λοιπόν πέραν της πλάκας μόνο περήφανος δεν θα έπρεπε να νιώθεις για την “ιστορία” σου κ.κ. Νουμάν – συγνώμη και για τον ενικό δηλαδή. Αν ήσουν στρουθοκάμηλος θα όφειλες να χώσεις την κεφάλα στου στην Γη μέχρι να απαλλάξεις τον καημένο τον πλανήτη από την παρουσία σου. Τώρα αν σου συμβεί καμιά στραβή όπως θα είσαι εκτεθειμένος… Επειδή όμως είσαι άλλου είδους πτηνό τράβα σε καμιά σοβαρή (μη οθωμανο-ισλαμο-φασιστική) βιβλιοθήκη, διάβασε κανά βιβλίο και ξεστραβώσου.

Εκτός αν το επόμενο βήμα του αφεντικού είναι να κάψει και όσα βιβλία δεν του κάνουν, αλά Χίτλερ. ιδεολογικά δεν απέχει και πολύ. Ένα τσιγάρο δρόμος…  Αν δε μετά ξυπνήσει στάλα φιλότιμο, σπεύσε τρέχοντας και πολιτογραφήσου Μαορί ή κάτι ακόμα πιο εξωτικό. Ή τουλάχιστον πάψε να λες τέτοια. Αφού καταφέρατε να σας θεωρούν μέχρι και οι Αμερικανοί ανυπόφορους…

ΠΗΓΗ  defence-point

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου