Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Θ. Μιχαλόπουλος (Microsoft) στην «Η»: Είμαστε κοντά στην έναρξη κατασκευής των Data center - Στην Αν. Αττική το πρώτο

Ενα χρόνο μετά την ανακοίνωση της πρωτοβουλίας «GR for Growth», o Θεοδόσης Μιχαλόπουλος, CEO της Microsoft Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας ανοίγει τα χαρτιά του στο «Ημερησία Talks» 

Γιάννης Φώσκολος - Στέφανος Σίσκος
ΠΗΓΗ imerisia  

Αρκετά κοντά στην έναρξη κατασκευής των Datacenter στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής βρίσκεται η Microsoft Ελλάδας όπως επισημαίνει με αποκλειστική συνέντευξη του στην Ημερησία και στο «Ημερησία Talks» ο Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, Θεοδόσης Μιχαλόπουλος.

Ο κ. Μιχαλόπουλος αποκαλύπτει πως η εταιρεία έχει ήδη εξασφαλίσει στην Ανατολική Αττική το πρώτο σημείο για τη μια από τις τρεις εγκαταστάσεις Datacenter.

Ένα χρόνο μετά τις εξαγγελίες για την πρωτοβουλία «GR for Growth», ο ίδιος εκτιμά πως θα έχει ολοκληρωθεί σε 2 - 3 χρόνια η κατασκευή των εγκαταστάσεων Datacenter, που χωροθετούνται και οι τρεις στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. «Η απόστασή τους δεν θα είναι μικρή αλλά δεν θα είναι και πολύ μεγάλη», λέει ο ίδιος χαρακτηριστικά.  

«Παίρνουμε τον χρόνο που χρειάζεται ώστε να είμαστε σίγουροι πως κάνουμε τις σωστότερες επιλογές και όσον αφορά στα σημεία», εξηγεί ο κ. Μιχαλόπουλος. Το project περιλαμβάνει την ανάπτυξη στην Αττική ενός συμπλέγματος τριών εγκαταστάσεων Datacenter τα οποία θα εξυπηρετούν την ευρύτερη περιοχή και τις γύρω χώρες για τις επόμενες δεκαετίες. Το κάθε ένα δεν αποκλείεται να καταλαμβάνει έως και 100 στρέμματα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ 

ΠΗΓΗ  imerisia

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου