Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

ΔΗΛΩΣΕΙΣ DAVUTOĞLU

Σχόλιο ιστολογίου μας : Μπρε Αχμέτ ......σε ποιον πλανήτη ζεις εσύ???? Εδώ ο Κοσανέρ σας έχει κάνει ξεφτίλα και εσείς ακόμα δεν το πήρατε χαμπάρι πόσο φούσκα είστε???
Από το ιστολόγιο http://www.trt.net.tr/
Δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα σε ποιο επίπεδο θα είναι η συμμετοχή της Τουρκίας στην διάσκεψη του Παρισιού για την Λιβύη 



Ο υπουργός Εξωτερικών, Ahmet Davutoğlu, είπε ότι δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμη αν ο Πρωθυπουργός Recep Tayyip Erdoğan θα συμμετάσχει ή όχι στη διάσκεψη για την Λιβύη που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι.
Επί της αρχής μας ενδιαφέρει κάθε συνάντηση που σχετίζεται με τη Λιβύη, είπε ο Davutoğlu διευκρινίζοντας όμως πως λόγω του μπαϊραμιού δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα σε ποιο επίπεδο θα είναι η συμμετοχή της Τουρκίας στην διάσκεψη του Παρισιού.
Ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας δήλωσε τα παρακάτω:
«Επί της αρχής μας ενδιαφέρει κάθε συνάντηση που σχετίζεται με τη Λιβύη. Ασφαλώς και θα συμμετάσχουμε σε κάποιο επίπεδο. Αλλά επειδή πραγματοποιείται στη διάρκεια του μπαϊραμιού θα επαναξιολογήσουμε το θέμα λαμβάνοντας υπόψη το πρόγραμμα του κύριου Πρωθυπουργού, αλλά προς το παρόν δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα το επίπεδο της συμμετοχής μας όπως αντανακλάται στον τύπο. Θα πάρουμε μια απόφαση σχετικά με το σε ποιο επίπεδο θα συμμετάσχουμε. Θα αποφασίσουμε τις προσεχείς μέρες ανάλογα με την κρίση του Πρωθυπουργού μας… Στις ειδήσεις που κυκλοφορούν υπάρχει η διαπίστωση ότι ο Πρωθυπουργός δεν ρέπει προς την συμμετοχή επειδή η πρόσκληση ανήκει στον Σαρκοζί, αυτό δεν είναι αλήθεια… Όχι εμείς δεν είμαστε σε ανταγωνισμό με καμιά χώρα ούτε και σε αμοιβαία αναζήτηση μιας θέσης.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου