Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Το Δ' Ράιχ είναι εδώ

Το Δ' Ράιχ είναι εδώ
Του Κώστα Χαρδαβέλλα από το newsbomb

Για μια ακόμη φορά η Ευρώπη ζει κάτω από την μπότα του γερμανικού Ράιχ, του Δ' στην εποχή μας.Τις προηγούμενες φορές είχαν επιβληθεί με τα κανόνια τους, τώρα επιβάλλονται με τα λεφτά τους.
«Εμείς κρατάμε το μαχαίρι , εμείς κόβουμε και το πεπόνι, εμείς είμαστε οι πιο πλούσιοι άρα εμείς επιβάλλουμε τους κανόνες του παιχνιδιού, εμάς παρακαλάτε να σας στηρίξουμε οικονομικά οπότε αποφασίζουμε για την τύχη σας».

Με αυτή τη χυδαία και αντιευρωπαϊκή αντίληψη Μέρκελ, Σόιμπλε και ο ανθέλληνας Ρέστλερ εμπόδισαν και τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας να πάρει τα μέτρα σωτηρίας που είχε εξαγγείλει για να βοηθήσει Ιταλία και Ισπανία να σταθούν όρθιες στην οικονομική λαίλαπα που χτυπάει το Νότο της Ευρώπης.
Είναι φανερό ότι ο γερμανικός ναζισμός επιστρέφει με μια άλλη μορφή και το Βερολίνο θέλει υπόδουλη τη Νότια Ευρώπη για να κερδίζει σε βάρος των λαών που υποφέρουν.
Όμως επειδή πάντα η ιστορία επαναλαμβάνεται και στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο και στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο οι Γερμανοί για λίγο μπόρεσαν να κυριαρχήσουν στον κόσμο μας και μετά μάζευαν τα ερείπιά τους.
Αυτό ας μην το ξεχνάνε οι επίδοξοι παντοκράτορες της Ευρωπαϊκής Οικονομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου