Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Πόσο άρρωστοι είναι κάποιοι άνθρωποι: Αντισυγκέντρωση από τους "αναρχικούς" στην πορεία για τη Μυρτώ


Είναι πραγματικά άξιο να απορεί κανείς για την πτώση την κατάντια της ελληνικής κοινωνίας για την αποκτήνωση ορισμένων ανθρώπων που έχουν τυφλωθεί από το μίσος τους για όλους τους υπόλοιπους Έλληνες που τυγχάνει να έχουν διαφορετική άποψη από αυτούς.  Είναι ντροπή για τους ανθρώπους που υποτίθεται ότι στηρίζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ελευθερία, την ισότητα όλων να προβαίνουν σε απίστευτου μεγέθους ρατσιστικές πράξεις όπως αυτή που ετοιμάζουν κάποιοι που αυτοαποκαλούνται το «άνθος της ελληνικής κοινωνίας».

Γιατί πως αλλιώς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η αντιδιαδήλωση που ετοιμάζουν οι γνωστοί-άγνωστοι κατά της πορείας που θα διοργανωθεί για την άτυχη 15χρονη Μυρτώ που χαροπαλεύει αυτή την στιγμή από τα δολοφονικά χτυπήματα του άρρωστου στο μυαλό Πακιστανού ο οποίος της πολτοποίησε το κεφάλι γιατί η 15χρονη αντιστάθηκε στην προσπάθεια αυτού του κτήνους να την βιάσει.

Image
Είναι τόσο τυφλωμένοι, τόσο άρρωστοι τόσο λοβωτομημένοι όλοι αυτοί οι «ψαγμένοι επαναστάτες» που δεν βλέπουν ότι μετατρέπονται σταδιακά σε αυτό που οι ίδιοι πολεμούν, δηλαδή τους ρατσιστές και τους φασίστες.  

Διερωτάται κανείς για πιο λόγο οι κοπέλες του αναρχικού χώρου θα συμμετάσχουν στην αντιδιαδήλωση αυτή. Οι άνθρωποι που θα πραγματοποιήσουν την πορεία συμπαράστασης στην Μυρτώ  διαμαρτύρονται για τα κτήνη που βιάζουν και σκοτώνουν ανυπεράσπιστους ανθρώπους και διερωτάται κανείς μα καλά και αυτές οι κοπέλες δεν θα μπορούσαν να είναι στην θέση της 15χρονης, τι κάνουν ;
Image
Oι παλιοί ιδεολόγοι αναρχικοί δεν υπάρχουν πια και τις θέσεις τους τις έχουν καταλάβει μπαχαλάκιδες, χούλιγκαν, καιροσκόποι, άνθρωποι που προφανώς από κάπου πληρώνονται για να κάνουν τέτοιες απίστευτες «εξυπνάδες». Όπως είπε κάποτε ένας σοφός το ισχυρότερο όπλο στον πλανήτη είναι η βλακεία και αυτό στην Ελλάδα επιβεβαιώνεται καθημερινά.
Και κάτι τελευταίο τελικά στην Ελλάδα υπάρχει όντως ρατσισμός αλλά αυτός στρέφεται κατά των Ελλήνων.
(https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1419174)
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΠΗΓΗ defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου