Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Ο Πρωθυπουργός δεν διεκδικεί, δεν διαπραγματεύεται

Νέα επίθεση εναντίον του Πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο κατηγόρησε για συνεχείς ήττες και αδυναμία να διεκδικήσει τα εθνικά συμφέροντα.

«Γινόμαστε η χώρα που εισπράττει ήττες με έναν Πρωθυπουργό που αδυνατεί να διεκδικήσει τα εθνικά συμφέροντα. Από Σύνοδο Κορυφής σε Σύνοδο Κορυφής εισπράττει ήττες. Απέτυχε το Eurogroup να συμφωνήσει, απέτυχε η Σύνοδος να καταλήξει σε απόφαση για τον Προϋπολογισμό, η Ευρώπη φτάνει στα όριά της, βρίσκεται σε αδιέξοδο. Όλοι θέτουν τους όρους τους, διεκδικούν, διαπραγματεύονται, μόνο ο Έλληνας Πρωθυπουργός δεν θέτει όρους, δεν διαπραγματεύεται, δεν διεκδικεί»,δήλωσε ο Αλ. Τσίπρας.


Ο Αλέξης Τσίπρας επανέλαβε το αίτημα του για εκλογές  « Έφτασε, όμως, η ώρα ο ελληνικός λαός να ανακτήσει τη δυναμική διαπραγμάτευσης της χώρας. Έφτασε και κοντοζυγώνει η ώρα που ο ελληνικός λαός θα γίνει μπροστάρης σε μια μεγάλη ανατροπή σε όλη την Ευρώπη και γι’ αυτό προετοιμαζόμαστε. Δημιουργούμε δημοκρατικές δομές, απευθυνόμαστε στο λαό, καλούμε το λαό όχι μόνο να μας υποστηρίζει και να εναποθέτει ελπίδες, αλλά να συμπράττει μαζί μας, να συνθέτει, να συναποφασίζει μαζί μας».


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου απαντώντας στον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αλ. Τσίπρα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Το μόνο άλλοθι για το απύθμενο θράσος του κ. Τσίπρα είναι ότι δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει».

ΠΗΓΗ real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου