Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Ηλ. Παναγιώταρος: Όταν είχε έρθει η… «κυρία Βεστερβέλε»(Βίντεο)

Ρεπορτάζ: Ζαφειριάδου Μαριτίνα
Από το real.gr

Την πρόβλεψη ότι η κυβέρνηση δεν σκοπεύει να θέσει το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων κατά τη διάρκεια της αυριανής επίσκεψης του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στην Αθήνα, έκανε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος, αποκαλώντας προκλητικά τον Γκίντο Βεστερβέλε … «κυρία Βεστερβέλε» και θυμίζοντας πως το θέμα δεν ετέθη ούτε σε αυτή την επίσκεψη.



Η προσφώνηση του Γερμανού υπουργού Εξωτερικών ως «κυρία» προκάλεσε αντιδράσεις στο κοινοβούλιο, με τον προεδρεύοντα πάντως Γιάννη Δραγασάκη να μην αντιδρά, σε αντίθεση με παλιότερη στάση του σε περιστατικό με τον έτερο βουλευτή της Χρυσής Αυγής Παναγιώτη Ηλιόπουλο.

Κατά τα λοιπά, ο Ηλίας Παναγιώταρος έκανε χιούμορ με τη γραβάτα του υπουργού Οικονομικών, σημειώνοντας ότι «τηρεί το πρωτόκολλο, φορά μαύρη γραβάτα σε κηδείες», για να πάρει την απάντηση του Γιάννη Στουρνάρα ότι είναι μπλε… «Όσο για τον κ. Δένδια, που ήθελε να πάει για καφέ στο Floral, ας βρει πρώτα τους Αλβανούς που πυροβόλησαν με καλάσνικοφ δίπλα στη ΓΑΔΑ ή τους Αλβανούς δραπέτες που τον έχουν εξευτελίσει», συνέχισε ο κ.Παναγιώταρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου