Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Συγκλονιστικό βίντεο: Δείτε τη στιγμή της φονικής έκρηξης στο Μανχάταν

Μεταδόθηκε από το κανάλι CBS2 - Υλικό από κάμερες ασφαλείας δείχνει την έκταση της καταστροφής τα πρώτα δευτερόλεπτα της τραγωδίας. Μετά την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε την Τετάρτη 12 Μαρτίου στο Μανχάταν και συγκεκριμένα στο Χάρλεμ και τις έντονες μνήμες από την 11η Σεπτεμβρίου που αυτή η τραγωδία ξύπνησε, όλο και περισσότερα είναι τα στοιχεία που συγκεντρώνονται.

Ως τελευταίο στοιχείο έρχεται να προστεθεί η καταγραφή της έκρηξης από κάμερες ασφαλείας, οι οποίες κατέγραψαν τη στιγμή της έκρηξης στα δύο κτίρια του Χάρλεμ.


Το αποκλειστικό βίντεο του CBS2 δείχνει τη στιγμή της έκρηξης που συγκλόνισε το Χάρλεμ και στοίχισε τη ζωή σε οκτώ ανθρώπους.

Αρχικά φαίνονται τζάμια να σπάνε και συντρίμμια να πέφτουν στο δρόμο, ενώ στη συνέχεια ένα σύννεφο καπνού καλύπτει τα πάντα.

Ένας άνδρας που περνά από το σημείο αρχικά σκύβει για να καλυφθεί ενώ στη συνέχεια φαίνεται να μην μπορεί να προσανατολιστεί.

Μεταξύ των νεκρών είναι κι ο 42χρονος Ελληνας Ανδρέας Παναγόπουλος ο οποίος διέμενε στον 2ο όροφο του ενός από τα δύο κτίρια που κατέρρευσαν.

Δείτε το βίντεο:



ΠΗΓΗ  protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου