Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Ελεύθεροι οι ΕΛΑΜίτες για τα επεισόδια στη Λεμεσό

Λεμεσός: Απορρίφθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού το αίτημα της Αστυνομίας για 7ήμερη κράτηση των τριών υπόπτων σε σχέση με τα επεισόδια που προκάλεσαν μέλη του ΕΛΑΜ την Τετάρτη το βράδυ στη Λεμεσό σε εκδήλωση με ομιλητή τον Μεχμέτ Αλί Ταλάτ.

Η δικαστής στην απόφασή της χαρακτήρισε γενική την τοποθέτηση του μάρτυρα της Αστυνομίας και ασαφή και αόριστη τη μαρτυρία για το ανακριτικό έργο που υπολείπεται στην υπόθεση.Οι ύποπτοι είχαν οδηγηθεί από το πρωί ενώπιον του Δικαστηρίου, ωστόσο η διαδικασία ξεκίνησε το μεσημέρι, λόγω χρόνου που ζήτησαν οι τρεις δικηγόροι των υπόπτων για να διαβουλευθούν μεταξύ τους.

Όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο, για την υπόθεση λήφθηκαν μέχρι στιγμής 50 καταθέσεις, κυρίως από αστυνομικούς, ενώ υπολείπονται άλλες 40 καταθέσεις.

Στο άκουσμα της απόφασης, συγγενείς και φίλοι των συλληφθέντων, καθώς και μέλη του ΕΛΑΜ που βρίσκονταν στην αίθουσα άρχισαν να χειροκροτούν.

Τα τρία άτομα, ηλικίας 25, 30 και 39 ετών είχαν συλληφθεί χθες για τα επεισόδια στο Πολιτιστικό Κέντρο «Πάνος Σολομωνίδης».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας από τους τρεις συλληφθέντες είναι πρώην αστυνομικός.

ΠΗΓΗ philenews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου