Σάββατο 31 Μαΐου 2014

ΣΑΛΟΣ στην Σκύρο με γιατρό που είχε πλαστό πτυχίο Ιατρικής! Παραμένει «εξαφανισμένος» παρά το γεγονός πως εκκρεμεί σε βάρος του ποινική δίωξη

Από το star.gr

Μια απίστευτη ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας και έχει προκαλέσει σάλο!
 
Πριν από λίγες μόλις ημέρες, στις 15 Μαΐου, με εντολή του γενικού γραμματέα του υπουργείου Υγείας Πελοπίδα Καλλίρη ανακλήθηκε ο διορισμός του διευθυντή Γενικής Ιατρικής του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Σκύρου επειδή δεν διέθετε... πτυχίο ιατρικής. 


Όπως είχε αποκαλύψει η RealNews, ο Ιωάννης Καστάνης, έφθασε να κάνει καριέρα στο ΕΣΥ χωρίς πτυχία, αφού οι τίτλοι σπουδών του από το πανεπιστήμιο Ρώμης La Sapienza, είναι ανύπαρκτοι, ενώ επιπλέον και ο φάκελος στο υπουργείο Υγείας για την επιλογή του ως Διευθυντής στο Κέντρο Υγείας της Σκύρου έχει εξαφανισθεί. Το ίδιο και ο υποτιθέμενος γιατρός, ο οποίος από τον Ιούλιο του 2013 δεν εμφανίστηκε ποτέ ξανά στη θέση του!
Ο γιατρός φαίνεται ότι κυκλοφορούσε με τρία ΑΦΜ και τρεις αστυνομικές ταυτότητες ενώ διέθετε πανάκριβο αυτοκίνητο και ιδιωτικό αεροπλάνο.
Μάλιστα, για 13 ολόκληρα χρόνια ο Ιωάννης Καστάνης διατελούσε «ανενόχλητος» διευθυντής Γενικής Ιατρικής, έχοντας πλαστό πτυχίο, αφού ήταν διορισμένος στο Κέντρο Υγείας από το 2000.
φεκ.jpg

Όπως λένε οι πληροφορίες, παραμένει «εξαφανισμένος» παρά το γεγονός πως εκκρεμεί σε βάρος του ποινική δίωξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου