Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

"ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ" ΣΤΗΝ Κ.Ο. ΤΗΣ ΝΔ - EXEI "ΞΕΦΥΓΕΙ" Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Άννα Καραμανλή για ΕNΦΙΑ: "Να πείτε στον κ. Χαρδούβελη να πάει να γαμ@@@@"

Στην κυβέρνηση φαίνεται πώς τα πράγματα έχουν ξεφύγει εντελώς. Χθές τη νύχτα, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των βουλευτών της Κ.Ο. της Ν.Δ. από το σύμβουλο του υπουργού Οικονομικών Γ.Θεοδωρακόπουλο για το θέμα του ΕΝΦΙΑ η συζήτηση εκτραχύνθηκε και εκτοξεύτηκαν ύβρεις με τη βουλευτή Άννα Καραμανλή να λέει στον κ. Θεοδωρακόπουλο να μεταφέρει στον κ. Χαρδούβελη "πείτε του να πάει να γαμ@@@@".
Τα περιστατικά της έντασης ήταν πολλά. Σε ένα από αυτά πρωταγωνίστησε η βουλευτής του κόμματος Άννα Καραμανλή και ο σύμβουλος του Γκ.  Χαρδούβελη Γ. Θεοδωρακόπουλος.

Η βουλευτής της ΝΔ ήταν εκτός εαυτού με τα όσα άκουγε σε ότι αφορά στον ΕΝΦΙΑ. Μάλιστα όλοι οι παρόντες στο "θερμό επεισόδιο" περιγράφουν ότι η βουλευτής ήταν εκτός εαυτού και μάλιστα σε σημείο που να κυλούν δάκρυα από τα μάτια της λόγω του εκνευρισμού.
Όλα έγιναν όταν ο σύμβουλος του Υπουργείου Οικονομικών πήγε στα γραφεία της Κ.Ο. του κόμματος να ενημερώσει τους βουλευτές για τις αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ που αποδείχθηκαν όχι απλά ψαλιδισμένες αλλά εντελώς ανύπαρκτες. Οι δήθεν εκπώσεις σβήνονται από τα τεκμήρια.
Όπως ήταν φυσικό αμέσως πολλοί βουλευτές τον περικύκλωσαν και άρχισαν να τον «βομβαρδίζουν» με ερωτήσεις.
Κανείς δεν γνωρίζει εάν ήταν κάποια απάντηση του συμβούλου που έβγαλε εκτός εαυτού τη βουλευτή. Όμως, σύμφωνα με την εφημερίδα το Έθνος... ποιος είδε την Άννα Καραμανλή και δεν τη φοβήθηκε.
Δεν ήταν μόνο η ένταση της φωνής της αλλά η έντασή της γενικότερα. Ωρυόμενη απευθύνθηκε προς τον σύμβουλο του υπουργείου και του είπε χαρακτηριστικά:
Ξέρετε κύριέ μου ότι οι πολίτες υποφέρουν και ότι αυτά που μας λέτε εδώ δεν θα κάνουν τη ζωή τους καλύτερη;

Το μόνο, λένε, που πρόλαβε να ψελλίσει ο σύμβουλος ήταν: Γιατί φωνάζετε;
Τότε ήρθε η έκρηξη. Η κ. Καραμανλή με δάκρυα στα μάτια φώναξε : Να πάτε στον Χαρδούβελη και να του πείτε να πάει να γα... και άλλα πολλά, όπως λένε “γαλλικά” τα οποία οι υπόλοιποι βουλευτές δεν τόλμησαν να εκστομίσουν.
Όλα αυτά μερικά μόλις 24ωρα μετά την άλλη επίθεση που είχε δεχθεί, καταπρόσωπο μάλιστα, ο κ. Χαρδούβελης στη από τους εμπόρους για τον ΕΝΦΙΑ όπου το μόνο που είχε να πει χαμογελώντας με αμηχανία ήταν πως δεν ήταν δικής του έμπνευσης ο ΕΝΦΙΑ...
Αυτός όμως και η κυβέρνηση που υπηρετεί τον εφαρμόζουν πίνοντας το αίμα του κόσμου.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΠΗΓΗ defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου