Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Τεράστιο άγνωστο αντικείμενο βρέθηκε στον βυθό του Ειρηνικού!(Βίντεο-Φωτο)



Αργεντινός λάτρης των εξωγήινων έχει προκαλέσει την γενική κατάπληξη με ένα αινιγματικό εύρημα στο βυθό του Ειρηνικού Ωκεανού! Θεωρίες λένε ότι η προέλευση του αντικειμένου μπορεί να είναι υπολείμματα από ΑΤΙΑ, ή ερείπια ενός αρχαίου πολιτισμού.

Ένας βετεράνος ερευνητής από την Αργεντινή, που ειδικεύεται στις εξωγήινες μορφές ζωής έχει βρει αυτό που ισχυρίζεται ότι είναι ένα ΑΤΙΑ στον Ειρηνικό Ωκεανό, ανοικτά των ακτών του Μεξικού.

Ο Μαρσέλο Ιραζούστα, ένας λάτρης των ΑΤΙΑ και ερευνητής με αρκετές ανακαλύψεις στο όνομά του, ανακάλυψε ένα αγνώστων στοιχείων αντικείμενο χρησιμοποιώντας το Google Earth. Στο βίντεο της ανακάλυψης που ανέβασε στο Youtube, περιγράφεται ως 5,5 χιλιόμετρα σε μήκος, με μια εμφάνιση παρόμοια με εκείνη ενός αεροπλάνου.


Ο Ιραζούστα υποστηρίζει ότι το αντικείμενο μπορεί να είναι ένα «υποβρύχιο ΑΤΙΑ,» αν και άλλοι ερευνητές του είδους δεν είναι τόσο βέβαιοι ότι η φωτογραφία δείχνει ένα ιπτάμενο αντικείμενο.





Ένας άλλος ανεξάρτητος ερευνητής ο γνωστός Σκότ Ουόρινγκ διαχειριστής του UFO SIGHTINGS DAILY, ο οποίος έχει γράψει αρκετά βιβλία σχετικά με το θέμα, είπε στο πρακτορείο ειδήσεων της Αργεντινής Telam, ότι αυτό που βλέπει στην φωτογραφία είναι μια πυραμίδα.
«Είναι μια τέλεια πυραμίδα, με ύψος άνω των 14 χιλιομέτρων», δήλωσε ο Ουόρινγκ, λέγοντας επίσης ότι η πυραμίδα είναι η μεγαλύτερη που είδε ποτέ, και είναι τόσο εντυπωσιακή που πρέπει να έχει δημιουργηθεί από όντα από άλλο πλανήτη. «Μόνο εξωγήινοι είναι σε θέση να δημιουργήσουν κάτι τέτοιο.»



Παραδέχθηκε δε ότι εξακολουθεί να υπάρχει κάποια αβεβαιότητα σχετικά με την εξωγήινη προέλευση του αντικειμένου, αλλά συμφώνησε ότι ο Ιραζούστα έκανε μια ενδιαφέρουσα ανακάλυψη. «Ακόμα κι αν δεν είναι ένα προσγειώθηκε ένα ΑΤΙΑ ή κάτι που χρησιμοποιήθηκε από εξωγήινους, μιλάμε για μια μεγάλη ανακάλυψη.»

Το βίντεο με την «πυραμίδα» έχει προβληθεί πάνω από 405.000 φορές στο Youtube, και εκτός από ΑΤΙΑ, έχει οδηγήσει σε μια σειρά από θεωρίες σχετικά με την προέλευσή του.
Το Telam αναφέρει ότι ορισμένοι πιστεύουν ότι είναι τα υπολείμματα του μυθικού νησιού της Ατλαντίδος, που περιγράφεται από τον Πλάτωνα, ενώ άλλοι λένε ότι είναι μια δομή που χτίστηκε από τους Μάγια ή τους Αζτέκους.



Ο Ιραζούστρα, που έκανε την ανακάλυψη, είναι ένας βετεράνος ανεξάρτητος ερευνητής του μυστηρίου και των ΑΤΙΑ. Νωρίτερα αυτό το έτος είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο που όπως υποστήριζε έδειχνε εξωγήινες βάσεις στη Σελήνη και στον Άρη.


Ηλίας Σιατούνης


ΠΗΓΗ crashonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου