Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Παράταση στη διακοπή νερού σε περιοχές της Θεσσαλονίκης -«Στέγνωσε» η πόλη - ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ

Νέα ανακοίνωση σχετικά με την εξέλιξη της βλάβης στον κεντρικό αγωγό της Αραβησσού, που έχει προκαλέσει προβλήματα στη Θεσσαλονίκη, εξέδωσε η ΕΥΑΘ.
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Εταιρείας μέχρι και τις 08:00 το πρωί της Παρασκευής τελικά θα συνεχιστεί η διακοπή υδροδότησης στις περιοχές Ωραιόκαστρο, Ευκαρπία του Δήμου Π. Μελά, Πεύκα του Δήμου Νεάπολης - Συκεών, Μετέωρα και Πολίχνη του Δήμου Π. Μελά, όπως και στον Εύοσμο.

Η παράταση αυτή αποφασίστηκε προκειμένου να ολοκληρωθεί η πλήρωση των δεξαμενών σε περιοχές ανατολικά (Τούμπα, Ιπποκράτειο, Χαριλάου, Πυλαία).
Νωρίτερα, η ΕΥΑΘ είχε ανακοινώσει πως το πρόβλημα θα έχει λυθεί στις 06:00 το πρωί της Παρασκευής.
Τα προβλήματα στην συμπρωτεύουσα είναι δεκάδες και οι πολίτες σπεύδουν να αγοράσουν μπουκάλια νερό για τις καθημερινές τους ανάγκες.
Κλειστά τα σχολεία
Ο δήμος Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε πως την Παρασκευή θα παραμείνουν κλειστά όσα σχολεία δεν έχουν υδροδοτηθεί σήμερα, λόγω της βλάβης.
«Λόγω των προβλημάτων υδροδότησης στον Δήμο Θεσσαλονίκης, ανακοινώνεται ότι αύριο Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018, θα παραμείνουν κλειστά όσα σχολεία δεν έχουν υδροδοτηθεί έως σήμερα Πέμπτη 29 Μάρτιο» σημειώνει ο δήμος.
Σταματούν οι μικροβιολογικές εξετάσεις στο Ιπποκράτειο
Σχεδόν χωρίς νερό έχει μείνει το νοσοκομείο Ιπποκράτειο. Από τον τρίτο όροφο και πάνω οι βρύσες δεν έχουν νερό, ενώ στους υπόλοιπους έχουν χαμηλή πίεση.
Οι κάτοικοι της συμπρωτεύουσας λόγω της διακοπής σπεύδουν να προμηθευτούν μπουκάλια νερό. Οι φωτογραφίες από το seleo είναι χαρακτηριστικές.





Μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, η διοικήτρια του νοσοκομείου Βασιλική Παπαχριστοπούλου γνωστοποίησε πως θα σταματήσουν οι μικροβιολογικές εξετάσεις.
Προς το παρόν τα χειρουργεία γίνονται κανονικά, ενώ δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα στη μονάδα τεχνητού νεφρού, καθώς έχει τις δικές της δεξαμενές.
Η διοίκηση του Ιπποκράτειου έχει ζητήσει από την ΥΠΕ και την ΕΥΑΘ να υδροδοτηθεί κατά προτεραιότητα το νοσοκομείο.
Τα υπόλοιπα νοσοκομεία της πόλης, δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα από την διακοπή νερού.

ΠΗΓΗ iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου