Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Κύπρος:Η Κυβέρνηση θα «κυνηγήσει» τον Τ/κ για τις εκτελέσεις(Βίντεο)

Ο υφυπουργός παρά τω Προέδρω, Βασίλης Πάλμας, μίλησε στην εκπομπή «Ατζέντα» του Active για τα θέματα της επικαιρότητας και αποκάλυψε ότι η κυβέρνηση δεν σκοπεύει να αφήσει αναπάντητη την προκλητική μαρτυρία του για εκτελέσεις Ελληνοκυπρίων αιχμαλώτων το 1974 στη Μεσαορία.


Ο κ. Πάλμας χαρακτήρισε τις δηλώσεις του 84χρονου «προκλητικές, κυνικές και απαράδεχτες που παραπέμπουν σε στυγνούς εγκληματίες» και πρόσθεσε ότι η Κυβέρνηση θα κάνει «διαβήματα σε διεθνείς οργανισμούς και θα συμβουλευτεί τον Γενικός Εισαγγελέα κατά πόσο αυτές οι δηλώσεις αποτελούν παραδοχή για εγκλήματα πολέμου και αναλόγως θα κάνουμε όσα πρέπει για να υπερασπιστούμε τη μνήμη όσων αγωνίστηκαν για την Πατρίδα».
Επιπλέον η Άντρη Δανιήλ, αποκάλυψε ότι ο Φώτης Φωτίου την ενημέρωσε εκτός αέρος ότι την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Προεδρικό για να εξεταστεί κατά πόσο θα χρησιμοποιηθούν μηχανισμοί των Ηνωμένων Εθνών και του Ερυθρού Σταυρού για να υποδείξει τάφους αιχμαλώτων.
Ο 84χρονος, καυχιόταν πως ήταν αυτός που συνόδευσε τον τουρκικό στρατό ως τη «μύτη» της Καρπασίας, την ίδια ώρα που χωρίς ίχνος μετάνοιας είπε πως όταν είδε πολλούς Ε/κ αιχμαλώτους, πρόθεσή του ήταν να τους «καθαρίσει» όλους.

Απαντώντας σε ερώτηση, είπε πως δεν αισθανόταν καμία μετάνοια, ενώ όπως αποκάλυψε του «άνοιγε η όρεξη» του, καθώς τα διηγείτο. Πρόσθεσε μάλιστα πως το να σκοτώνει, ήταν για αυτόν, ένα είδος… τέχνης.

Παρακολουθήστε το απόσπασμα της συνέντευξης
              ΠΗΓΗ  Philenews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου