Κυριακή 26 Μαΐου 2019

Η ψήφος ενάντια στη βαρβαρότητα - Έγκλημα κατά του Ελληνισμού - Η μάχη της ψήφου

Η ψήφος ενάντια στη βαρβαρότητα
Του Νίκου Λυγερού

Σε όλα τα επίπεδα αυτών των εκλογών, δηλαδή δημοτικών, περιφερειακών και ευρωπαϊκών, η ψήφος θα καταμετρηθεί ενάντια στη βαρβαρότητα που έχει καταπλακώσει την πατρίδα μας. Ήρθε επιτέλους η ώρα της απελευθέρωσης, για να διώξουμε όλους όσους υποσκάπτουν τον Ελληνισμό και την Ιστορία του. Δεν θα ακούσουμε καμιά δικαιολογία για οποιοδήποτε έντιμο συμβιβασμό, διότι όλοι ξέρουμε πια τι έχει γίνει και για ποιο λόγο έχει γίνει, αφού μερικοί δεν μπορούν να εκφραστούν διαφορετικά από τη γραμμή της ιδεολογίας τους. Δεν έχουμε ανάγκη από αυτούς τους φανατικούς που θέλουν να αλλοιώσουν και να εκφυλίσουν τον Ελληνισμό. Πρέπει να δώσουμε μάχη με όλες τις δυνάμεις μας ενάντια σε ένα σύστημα που λειτουργεί μόνο με τον κρατισμό, πάνω στα χνάρια του σταλινισμού, λες και δεν έχει καταλάβει ακόμα ότι αυτός έφερε μόνο γενοκτονίες στην Ανθρωπότητα. Με την ψήφο μας συνεχίζουμε τον αγώνα για τη Μακεδονία, αφού πρέπει να ακυρώσουμε το Προσύμφωνο των Πρεσπών, για να μην μείνει απολύτως τίποτα όρθιο από αυτό το έγκλημα κατά του Ελληνισμού. Είμαστε όλοι μαζί αντιπρόσωποι του Ελληνισμού που αντιστέκεται σε αυτή τη βαρβαρότητα. Γι’ αυτόν τον λόγο ψηφίζουμε για την απελευθέρωση της Ελλάδας.

Έγκλημα κατά του Ελληνισμού
Του Νίκου Λυγερού

Υπάρχουν τα Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας και τα Εγκλήματα Πολέμου. Με το Προσύμφωνο των Πρεσπών υπάρχει πια και Έγκλημα κατά του Ελληνισμού. Δεν είναι μόνο μια απόπειρα κατά της Μακεδονίας, αλλά όλου του Ελληνισμού. Διότι οι υπογραφές που έπεσαν είναι του σταλινισμού, που ποτέ δεν αποδέχτηκε την ύπαρξη του Ελληνισμού. Έτσι όλοι οι φανατικοί αυτής της δικτατορίας τα έβαλαν με τη Μακεδονία λόγω των πεποιθήσεων τους, επειδή μισούν την Ελλάδα. Ακόμα και η απόρριψη της ελληνικής σημαίας είναι χαρακτηριστική. Έτσι όσοι έφυγαν γιατί δεν ήθελαν να ζήσουν σε ελληνικά εδάφη και πήγαν στα Σκόπια, θέλουν τώρα να πάρουν εκδίκηση από την Ιστορία, γιατί δεν μπόρεσαν ποτέ να χωνέψουν την ήττα τους στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Δεν μπόρεσαν επίσης να χωνέψουν την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης και στη συνέχεια της Γιουγκοσλαβικής Ένωσης. Όμως για τα πάθη τους δεν φταίει κανένας άλλος από το ίδιο το σύστημα που έχουν επιλέξει ως πρότυπο, αφού δεν λειτουργεί επί της ουσίας, διότι πολύ απλά οι λαοί αντιστέκονται στην εφαρμογή του, διότι καταπατά τα δικαιώματα τους. Έτσι ήρθε η ώρα ν’ αντισταθούμε έμπρακτα σε αυτή τη βαρβαρότητα, για ν’ αρχίσει επιτέλους η απελευθέρωση της Ελλάδας από αυτόν τον ζυγό.

Η μάχη της ψήφου
Του Νίκου Λυγερού

Πολλοί αναρωτιούνται τι μπορούν να κάνουν για να συμμετέχουν ενεργά στην ιστορία της Ελλάδας και φέτος έχουν επιτέλους τη δυνατότητα να την απελευθερώσουν από τον ζυγό μιας δικτατορίας που έχει ως μοντέλο τον σταλινισμό, γιατί ποτέ δεν μπόρεσε ν’ ακολουθήσει τις εξελίξεις της ιστορίας. Το πρόβλημα για τους οπαδούς αυτής της ιδεολογίας είναι ότι πιστεύουν ότι η ιστορία πέθανε κι ότι δεν υπάρχει λόγος να αποτελεί σημείο αναφοράς για το μέλλον. Αυτή η χρονική καθυστέρηση έχει προκαλέσει κι ένα νοητικό κόλλημα που δυσκολεύεται να εξελιχθεί. Όλος ο κόσμος σε όλον τον πλανήτη έχει αντιληφθεί ότι αυτή η ιδεολογία είναι καταστροφική για την ίδια την Ανθρωπότητα. Και τώρα το ζήσαμε έμπρακτα και στην Ελλάδα, αφού χρησιμοποίησε και εδώ όλες τις τεχνικές της: λογοκρισία, προπαγάνδα και χειραγώγηση. Μάταια όμως γιατί ο Ελληνισμός δεν μπορεί να την ανεχθεί, επειδή πάντα ακολουθεί τη δικαιοσύνη και προστατεύει τους αθώους από τα εγκλήματα της βαρβαρότητας. Έτσι η μάχη της ψήφου δεν δίνεται μόνο ενάντια στον φανατισμό που προσπαθεί να πληγώσει τη Μακεδονία, αλλά για την απελευθέρωση της Ελλάδας από κάθε όργανο αυτού του συστήματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου