Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Πούτιν:Οι μεγαλύτερες επενδύσεις σε Ρωσία από χώρες όπως η Κύπρος


Οι μεγαλύτερες επενδύσεις έρχονται στη Ρωσία από χώρες όπως η Κύπρος και η Ολλανδία, δήλωσε ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδία,ς Βλαντιμίρ Πούτιν, μιλώντας ενώπιον της συνέλευσης της Ομοσπονδίας Ανεξάρτητων Συντεχνιών της Ρωσίας.

Ο Ρώσος Πρόεδρος ανέφερε πως η επιστροφή κεφαλαίων στη Ρωσία αποτελεί ένδειξη αυξημένης εμπιστοσύνης στην εθνική οικονομία. "`Οσον αφορά τα κεφάλαια που φεύγουν, πραγματικά φεύγουν, αλλά έρχονται και πίσω όλο και περισσότερο. Οι μεγαλύτερες επενδύσεις έρχονται στη Ρωσία από χώρες όπως η Κύπρος και η Ολλανδία. Πρόκειται για επαναπατρισμό κεφαλαίων. Αυτό δείχνει ότι υπάρχει εμπιστοσύνη στην οικονομία, ότι αναπτύσσεται", σημείωσε.

Επεσήμανε, ωστόσο, πως "η αξιοπιστία σε ό,τι αφορά την προστασία των συμφερόντων, ειδικότερα αυτών των επιχειρηματιών, δεν βρίσκεται ακόμη σε πολύ ψηλά επίπεδα".
Ενωρίτερα, ο Πρόεδρος Πούτιν πρότεινε επέκταση της αμνηστίας κεφαλαίων για τουλάχιστον ένα χρόνο, αλλά μόνο για άτομα που μεταφέρουν κεφάλαια στη Ρωσική Ομοσπονδία και εγγράφουν μια επιχείρηση σε ειδικές διοικητικές ζώνες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΠΗΓΗ sigmalive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου