Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024

Τουρκία: Αντιτρομοκρατική επιχείρηση σε 28 επαρχίες, συνελήφθησαν 165 ‘αυτονομιστές’


Ιανουάριος 17, 2024. Ελλάδα.

Ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, Αλί Γερλίκαγια  ανέφερε ότι 165 ύποπτοι συνελήφθησαν στις επιχειρήσεις ‘Kahramanlar-43’ που πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα σε 28 επαρχίες κατά της (κουρδικής) αυτονομιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης (BTÖ).

Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, υπό το συντονισμό της Γενικής Διεύθυνσης Ασφάλειας διεξήχθησαν έφοδοι σε κατοικίες υπόπτων σε 28 επαρχίες κατά της αυτονομιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης και συνελήφθησαν 165 άτομα.

Όπως αναφέρεται, διαπιστώθηκε ότι δρούσαν εντός της αυτονομιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης, βοηθούσαν και υποκινούσαν την τρομοκρατική οργάνωση, δρούσαν στη «Δομή Νεολαίας» και «Δομή Γυναικών» της οργάνωσης, έκαναν προπαγάνδα για την τρομοκρατική οργάνωση μέσω των λογαριασμών τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είχαν φωτογραφίες με μέλη της οργάνωσης σε οργανωτικά έγγραφα που κατασχέθηκαν τα προηγούμενα χρόνια.

 Κατά τη διάρκεια ερευνών που πραγματοποιήθηκαν στην αντιτρομοκρατική επιχείρηση κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός ψηφιακού υλικού και οργανωτικών εγγράφων.

The Hellenic Information Team

ΠΗΓΗ https://echedoros.blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου