Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΕΚΙΡΗΣ:Από σπόντα ο πρωθυπουργός στα Καλάβρυτα!!!


Με αφορμή την επικείμενη επίσκεψη του Πρωθυπουργού στα Καλάβρυτα ο βουλευτής Αχαΐας πρώην Υφυπουργός Μιχάλης Μπεκίρης έκανε την ακόλουθη δήλωση :
«Η από σπόντα επίσκεψη του πρωθυπουργού στα Καλάβρυτα λόγω της επίσκεψης του Καναδού ομολόγου του σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εκληφθεί ως πρόθεση του κ. Παπανδρέου για σοβαρή , διεξοδική και με αποτέλεσμα αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο τόπος μας.
Η εδώ και 20 μήνες αναμονή των θεσμικών παραγόντων του νομού για επίλυση των τοπικών ζητημάτων σε κατ΄ ιδίαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό επιχειρείται να ξεπεραστεί με μια επίσκεψη αστραπή , χωρίς ατζέντα και προτάσεις , αλλά με τη συνήθη τακτική των μελών της κυβέρνησης που έρχονται , ακούνε και φεύγουν χωρίς να μαθαίνουμε μετά την απομάκρυνσή  από την Αχαΐα νέα τους. Η κοροϊδία της κυβέρνησης κατά του νομού που τόσα χρόνια τους στηρίζει με συντριπτικά ποσοστά δυστυχώς συνεχίζεται. Τους αφήνουμε στις αναμνηστικές φωτογραφίες, στα τηλεοπτικά πλάνα και στις πομπώδεις δηλώσεις, άνευ περιεχομένου,  που εξοργίζουν πολίτες και αιρετούς καθώς πίσω από τα χαμόγελα κρύβεται η διαπιστωμένη αδιαφορία τους για τον τόπο μας .»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου