Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Ιστοσελίδα διαδικτυακής στρατηγικής από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ

Σχόλιο ιστολογίου μας : Λέτε??? Μπα ......όχι.....
Από το ιστολόγιο http://www.secnews.gr/archives/18451#more-18451

dodlogo3 150x150 Ιστοσελίδα διαδικτυακής στρατηγικής από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ Το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ εγκαινίασε μια νέα ιστοσελίδα η οποία επισημαίνει την στρατηγική που θα ακολουθήσει το Υπουργείο στο διαδίκτυο. Η ιστοσελίδα αποτελεί ένα εργαλείο για την ενίσχυση της εδραίωσης των επιτευγμάτων του Υπουργείου Άμυνας ενώ παράλληλα λειτουργεί για την ενίσχυση του στρατού, των μυστικών υπηρεσιών και των επιχειρήσεων στο διαδίκτυο.



Η ιστοσελίδα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να βοηθά τους χρήστες να εξερευνήσουν και τους πέντε άξονες της στρατηγικής του Υπουργείου στο διαδίκτυο: αντιμετώπιση του διαδικτύου ως λειτουργικό τομέα, υιοθέτηση νέων ιδεών για την λειτουργία της άμυνας,
συνεργασία με το δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, δημιουργία παγκόσμιας συνεργασίας και αξιοποίηση του ταλέντου και της καινοτομίας.
Τέλος, η ιστοσελίδα περιλαμβάνει πρόσθετο περιεχόμενο για τον τομέα της ασφάλειας διαδικτύου, όπως βασικές ειδήσεις, δελτία τύπου, βίντεο και συζητήσεις μεταξύ μηχανικών ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου