Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Τζέφρι Σακς: « Γερμανοί και τρόικα σας σπρώχνουν στην χρεοκοπία»

Σχόλιο ιστολογίου μας : Αυτά τα λέει ο .......... ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού και του Γενικού γραμματέα των Ηνωμένων εθνών, Τζέφρι Σακς.
Έλα μωρέ τώρα .....τι ξέρει αυτός .....ο GAP τα ξέρει όλα.....μην ανησυχείτε Έλληνες , πείτε την φραμπεδούμπα σας .......σηκώστε και τις ποδάρες ψηλά....να είστε άνετοι..... 
Από το ιστολόγιο http://www.briefingnews.gr/oikonomia/item/4984

Αν οι Γερμανοί και η τρόικα συνεχίσουν να είναι τόσο επιθετικοί απέναντι στην Ελλάδα, θα την εξωθήσουν στην χρεωκοπία».

Αυτά σημειώνει με συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής  ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού και του Γενικού γραμματέα των Ηνωμένων εθνών, Τζέφρι Σακς.

Όπως τόνισε «η Ελλάδα πρέπει να πει Όχι, να τραβήξει μια γραμμή και να πει ότι υπάρχουν όρια, γιατί δεν μπορούμε να καταστρέψουμε τη χώρα μας».

Ο διάσημος οικονομολόγος θεωρεί ότι οι Ευρωπαίοι με τη στάση τους σφίγγουν περισσότερο τη θηλιά στο λαιμό της ελλάδας.

«Ο κίνδυνος ανεξέλεγκτης χρεοκοπίας είναι μεγαλύτερος από όσο διαφαινόταν την 21η Ιουλίου και για αυτό δεν φταίει η Ελλάδα, αλλά οι Ευρωπαίοι που καθυστερούν».

Χαρακτηρίζει την κατάσταση δραματική, ενώ πριν από λίγες μέρες που ήρθε στην Ελλάδα συνάντησε τον Πρωθυπουργό. Πιστεύει πως «η κυβέρνηση πρέπει να μιλήσει με καθαρότητα και ειλικρίνεια στην τρόικα και να επιμείνει μέχρι η Ευρώπη να ανοίξει τα μάτια της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου