Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Σε δημοπρασία η βέρα και η ματωμένη μπλούζα του Καντάφι!!!


Μια μακάβρια δημοπρασία σκοπεύει να κάνει ένας Λίβυος, ο οποίος έχει στην κατοχή του δυο πολύτιμα αντικείμενα. Ο Αχμέντ Ουαρφαλί σκοπεύει να πουλήσει έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ την ασημένια βέρα και την ματωμένη μπεζ μπλούζα, που φορούσε ο πρώην ηγέτης της Λιβύης, την ημέρα που συνελήφθη από τους αντικαθεστωτικούς και λίγο αργότερα έχασε την ζωή του.
Σε πλάνα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο από την στιγμή της σύλληψης του έξω από την Σύρτη τον περασμένο Οκτώβριο από τους αντικαθεστωτικούς, διακρίνεται η βέρα που φορά ο Καντάφι, καθώς και το ανοιχτόχρωμο πουκάμισο που είναι γεμάτο αίματα.

Μάλιστα, στην αραβική ιστοσελίδα ArabsToday.net, παρουσιάζεται φωτογραφία της βέρας, στην οποία είναι χαραγμένη η ημερομηνία του γάμου του πρώην ηγέτη της Λιβύης με την δεύτερη γυναίκα του, Σαφία, στις 10 Σεπτεμβρίου του 1970 .




Mετά τη δημοσίευση της είδησης, ο Ουαρφαλί έχει μπει στο στόχαστρο πρώτον γιατί δεν αποκαλύπτει πως βρέθηκαν στα χέρια του αυτά τα δύο , ιστορικά πλέον, αντικείμενα και δεύτερον γιατί πολλοί υποστηρίζουν ότι ο Λίβυος δεν πρέπει να πουλήσει αυτά τα αντικείμενα και ιδιαίτερα την βέρα, με το επιχείρημα ότι το δαχτυλίδι δεν ανήκει στον Μουαμάρ Καντάφι, αλλά είναι περιουσία του λιβυκού λαού.



Ο ίδιος πάντως ο Ουαρφαλί δεν σκοπεύει να χαρίσει στον Λιβυκό λαό τα δύο πολύτιμα αποκτήματα του και πιστεύει ότι μπορεί να πιάσει πολύ καλύτερη τιμή, αν τα πουλήσει στην Ευρώπη. Το θέμα είναι όμως, ποιος θα βρεθεί να τα αγοράσει...

ΠΗΓΗ real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου