Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Δείτε τις απαντήσεις σε Ιστορία, Βιολογία και στις Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων

Ομαλά κύλησε η σημερινή ημέρα των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Οι υποψήφιοι που εξετάσθηκαν στην Ιστορία συμφώνησαν με τους καθηγητές τους οτι τα θέματα δεν έκρυβαν παγίδες και ήταν κατανοητά.

Απλά και κατανοητά χαρακτηρίστηκαν και τα θέματα της Διοίκησης Επιχειρήσεων και της Χημείας-Βιοχημείας, ενώ στη Βιολογία τα προς εξέταση θέματα έκρυβαν κάποιες δυσκολίες και ιδιαίτερα το τέταρτο θέμα. Οι εκπαιδευτικοί σχολίασαν οτι τα θέματα ήταν κλιμακούμενης δυσκολίας και για καλά προετοιμασμένους μαθητές.


Σύμφωνα πάντως με τις πρώτες πληροφορίες από τα βαθμολογικά κέντρα οι βάσεις  αναμένεται να κινηθούν σε δύο ταχύτητές.

Τα μαθήματα της Θεωρητικής Κατεύθυνσης ήταν ευκολότερα από τα αντίστοιχα της Θετικής, έως τώρα τουλάχιστον, οπότε οι βάσεις  θα κυμανθούν διαφορετικά στις δύο κατευθύνσεις. Οι πρώτες πληροφορίες από τη βαθμολόγηση της Νεοελληνικής Γλώσσας κάνουν λόγο για ελάχιστα γραπτά που κατάφεραν  να πάρουν υψηλή βαθμολογία στην περίληψη του κειμένου.

Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται την Παρασκευή 1η Ιουνίου με τους υποψηφίους να εξετάζονται στα Λατινικά, Χημεία, Ηλεκτρολογία και Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον.  Οι Εξετάσεις ολοκληρώνονται την  ερχόμενη  Τρίτη με το μάθημα Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, μάθημα επιλογής όλων των κατευθύνσεων.   

Δείτε εδώ τις εκφωνήσεις στιςΑρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Τεχνολογικής Κατεύθυνσης
Δείτε εδώ τις απαντήσεις στις Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Τεχνολογικής Κατεύθυνσης

Δείτε εδώ τις εκφωνήσεις στην Ιστορία
Δείτε εδώ τις απαντήσεις στην Ιστορία

Δείτε εδώ τις εκφωνήσεις στην Βιολογία
Δείτε εδώ τις απαντήσεις στην Βιολογία

Δείτε εδώ τις εκφωνήσεις στην Χημεία - Βιοχημεία Τεχνολογικής

ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου