Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

ΤΩΡΑ: Μεγάλη φωτιά στα Συχαινά Πατρών, η τρίτη αυτό το καλοκαίρι - Μάχη να μην απειληθούν σπίτια - Στο στόχαστρο εμπρηστών η περιοχή- (Φωτό και Βίντεο)

ΤΩΡΑ: Μεγάλη φωτιά στα Συχαινά Πατρών, η τρίτη αυτό το καλοκαίρι - Μάχη να μην απειληθούν σπίτια - Στο στόχαστρο εμπρηστών η περιοχή- ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ Είναι η τρίτη φορά που εκδηλώνεται στην περιοχή πυρκαγιά
15.40: Καλά είναι τα μηνύματα που καταφθάνουν από το μέτωπο της φωτιάς στα Συχαινά Πατρών. Οι πυροσβέστες και οι εθελοντές με τη βοήθεια των εναέριων μέσων από την ώρα που ξέσπασε η φωτιά καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την ελέγξουν και οι πληροφορίες του thebest.gr, αναφέρουν ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο.
15.12: Πάνω από 15 οχήματα της Πυροσβεστικής με 35 άνδρες επιχειρούν να ελέγξουν το μέτωπο της φωτιάς.
14.47: Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Επί ποδός το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας.

14.44: Οι πυροσβέστες δίνουν μάχη για να μην απειληθούν σπίτια που βρίσκονται κοντά στο μέτωπο της φωτιάς. Καπνοί έχουν "κυκλώσει" όλο το Ανατολικό Διαμέρισμα της Πάτρας.
14.40: Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσχεραίνουν το έργο των πυροσβεστών.
14.33: Για έργο εμπρηστών μιλούν οι κάτοικοι σημειώνοντας ότι δεν μπορεί να είναι σύμπτωση οι αλλεπάλληλες φωτιές στην περιοχή.
14.23: Πυροσβεστικά αεροσκάφη πετούν πάνω από τον ουρανό της Πάτρας με κατεύθυνση την φωτιά στα Συχαινά.
13.52: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες που στέλνει ο φωτογράφος του thebest.gr Χρήστος Κοσμάς από τη μεγάλη φωτιά στα Συχαινά των Πατρών.
13.49:Και εναέρια μέσα επιστρατεύει η Πυροσβεστική για να αντιμετωπίσει τη φωτιά στα Συχαινά, καθώς όσο περνά η ώρα η πυρκαγιά λαμβάνει μεγαλύτερες διαστάσεις. Πριν λίγο δόθηκε εντολή να σηκωθούν τέσσερα αεροσκάφη πεζεντέλ, ενώ σε λίγη ώρα θα συνδράμουν το έργο της πυρόσβεσης και δυο καναντέρ. Επί τόπου επιχειρούν 14 πυροσβέστες με επτά οχήματα και 10 άτομα πεζοπόρο τμήμα.
13.30: Σύμφωνα με τις πληροφορίες του thebest.gr η φωτιά στα Συχαινά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις και οι άνδρες της Πυροσβεστικής δίνουν μεγάλη μάχη για να την θέσουν υπό έλεγχο. Οι άνεμοι όμως δεν βοηθούν.
13.05: Φωτιά εκδηλώθηκε πριν από λίγο στα Συχαινά Πατρών. Αυτή την ώρα σπεύδουν πέντε οχήματα της Πυροσβεστικής στο σημείο για να την θέσουν υπό έλεγχο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του thebest.gr, η φωτιά εξερράγη στο ίδιο σημείο που έχουν εκδηλωθεί και οι άλλες δυο, κάτω από την κοιλαδογέφυρα της περιμετρικής…

ΠΗΓΗ thebest.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου