Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Συνωμοσία Άγγλων υπέρ Σκοπίων

Συνωμοσία Άγγλων υπέρ Σκοπίων
Να «σπρώξουν» τα Σκόπια προς την Ευρωπαϊκή Ένωση θα προσπαθήσουν οι Βρετανοί

Στην τελευταία Σύνοδο Κορυφής του 2012, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, οι 27 ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα συζητήσουν για τις προοπτικές διεύρυνσης, δηλαδή θα αξιολογήσουν την πρόοδο των υποψηφίων χωρών και θα αποφασίσουν όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής εάν κάποιο από τα κράτη που βρίσκονται στον προθάλαμο των Βρυξελλών πληροί τις προϋποθέσεις για να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις ένταξης.

Σ’ αυτήν λοιπόν τη Σύνοδο «ποντάρει» ο Στέφαν Φούλ, επίτροπος Διεύρυνσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο οποίος εισηγήθηκε να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις των Σκοπίων με την Ε.Ε. το 2013 χωρίς να έχει διευθετηθεί η διαφορά της ονομασίας με την Ελλάδα.

Σε αυτό το σχέδιο όμως ένταξης των Σκοπίων «βάζουν το χεράκι» τους και οι Άγγλοι οι οποίοι επιθυμούν να «σπρώξουν» τα Σκόπια στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πρώτη που συστηματικά προωθούν το αίτημα των προκλητικών Σκοπιανών για προσδιορισμό του χρόνου έναρξης επίσημων συνομιλιών με την Ε.Ε. είναι η Μεγ. Βρετανία.

Πρόκειται για μια καθαρά ανθελληνική στάση των Βρετανών οι οποίοι αδιαφορούν για την συνεχή προκλητική στάση των Σκοπιανών εις βάρος των Ελλήνων.

Διπλωματικά έγγραφα που έχει στη διάθεσή του το «Θέμα» αποδεικνύουν ότι η ευθυγράμμιση της Μεγ. Βρετανίας με τα Σκόπια εδράζεται σε μεγάλο βαθμό στις υπόγειες διασυνδέσεις του περιβάλλοντος του Βρετανού πρωθυπουργού κ. Ντέιβιντ Κάμερον με το κυβερνών κόμμα των Σκοπίων VMRO-DPMNE.

Ο κύριος Άντριου Φέλντμαν παλαιός φίλος και στενός συνεργάτης του βρετανού πρωθυπουργού έχει στενές επιχειρηματικές σχέσεις με τον Σκοπιανό Τζόρνταν Κάμτσεφ ο οποίος θεωρείται ο επίσημος κρατικός επιχειρηματίας των Σκοπίων.

Πρόκειται για μια ξεκάθαρη ανθελληνική προπαγάνδα των Άγγλων υπερ των Σκοπιανών που φυσικά εξυπηρετεί υπόγεια συμφέροντά τους...

ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου