Λεμεσός: Ευρείας κλίμακας επιχείρηση για εντοπισμό αγοριού, ενάμιση ετών, το οποίο  εξαφανίστηκε το πρωί από την οικία του παππού και της γιαγιάς του στην οδό Μιχάλη Καραολή στον Ύψωνα, πραγματοποιεί η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, στην Λεμεσό.  
 
Πρόκειται για τον Σταύρο Στυλλή, ο οποίος είναι γιος ταγματάρχη που υπηρετεί στην Εθνική Φρουρά.
 
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που κατέχει η Αστυνομία, το παιδί βρισκόταν στην βεράντα του σπιτιού του παππού και της γιαγιάς του όταν κάτω από συνθήκες που διερευνούνται εξαφανίστηκε.
 
Η Αστυνομία διερευνά μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία αυτοκίνητο ενοικιάσεως εγκατέλειψε με ιλιγγιώδη ταχύτητα την περιοχή.
 
Tις έρευνες εντοπισμού συνδράμουν ανιχνευτικά σκυλιά της Αστυνομίας, υπάλληλοι του Δήμου Ύψωνα, στελέχη της Εθνικής Φρουράς και φιλικά πρόσωπα της οικογένειας.



Η φωτογραφία του μικρού Σταύρου Στυλλή δόθηκε στη δημοσιότητα, με παράλληλη έκκληση σε οποιονδήποτε εντοπίσει το αγοράκι, ή κατέχει οποιοδήποτε στοιχείο που θα βοηθήσει στην ανεύρεσή του, να ειδοποιήσει αμέσως την Αστυνομία.

Το αγοράκι έχει καστανά μαλλιά και φορά μπλε αμάνικο σακάκι.

Υπάρχει σχέδιο δράσης, διαβεβαιώνει ο Υπουργός Δικαιοσύνης 

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Λουκάς Λουκά δήλωσε ότι υπάρχει σχέδιο δράσης της Αστυνομίας για αντιμετώπιση και διαλεύκανση της υπόθεσης απαγωγής του μικρού αγοριού από το σπίτι του παππού και της γιαγιάς του στη Λεμεσό, συστήνοντας σε όλους υπομονή.

Κληθείς να αναφέρει που βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για εντοπισμό του αγοριού, ο Υπουργός είπε πως «είναι στο αρχικό στάδιο αυτή τη στιγμή. Έχω ενημερωθεί από τον Αρχηγό (της Αστυνομίας) αλλά να κάνουμε λίγη υπομονή».

Σε ερώτηση εάν υπάρχει σχέδιο δράσης απάντησε «βεβαίως» και πρόσθεσε ότι «πρωταρχικός στόχος είναι να βρεθεί το μωρό».

Σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι ενδεχομένως οι απαγωγείς να έχουν μεταφέρει το αγοράκι στα κατεχόμενα, ο κ. Λουκά συνέστησε «να μην κάνουμε υποθέσεις και να μην απαντούμε σε υποθετικές ερωτήσεις. Να κάνουμε λίγη υπομονή για να δούμε που θα καταλήξουν οι έρευνες».
 
ΠΗΓΗ philenews