Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Διπλή δολοφονία στα Γιάννενα μετά τη ληστεία με τις χειροβομβίδες

ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Δολοφονημένοι μέσα στο σπίτι τους, βρέθηκαν δύο ηλικιωμένοι νωρίς το πρωί, σε οικισμό του χωριού Κτίσματα Πωγωνίου, στην ελληνοαλβανική μεθόριο.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν το άτυχο ζευγάρι τα ξημερώματα, ενώ έκαναν έρευνες για τον εντοπισμό ενός κακοποιού ο οποίος στις 10 χθες το βράδυ, εισέβαλε οπλισμένος στο καφενείο-ταβέρνα του χωριού, απειλώντας τους 30 κατοίκους που βρίσκονταν εκεί, να του δώσουν χρήματα.
Συγκεκριμένα, άγνωστος δράστης την 22.00 ώρα περίπου χθες το βράδυ, εισήλθε σε εστιατόριο στα Κτίσματα Ιωαννίνων και απειλώντας με δύο (2) χειροβομβίδες τους θαμώνες του καταστήματος απαίτησε χρήματα. Τελικά, κατάφερε να αποσπάσει μία τσάντα. Κατά τη διαφυγή του, απασφάλισε και πέταξε μια χειροβομβίδα εναντίον του ιδιοκτήτη του καταστήματος και θαμώνων που τον καταδίωκαν, χωρίς αυτή να εκραγεί.

Στη συνέχεια, ο ίδιος δράστης, εισήλθε στο σπίτι ημεδαπής στον ίδιο οικισμό και πάλι με την απειλή χειροβομβίδας, αφαίρεσε δύο κινητά τηλέφωνα και διέφυγε.
Οι αρχές οδηγήθηκαν στο σπίτι των άτυχων ηλικιωμένων καθώς τα ξημερώματα έγινε ένα τροχαίο ατύχημα στο κέντρο των Ιωαννίνων. Ο οδηγός του αγροτικού που προκάλεσε το τροχαίο, εγκατέλειψε το όχημα και τράπηκε σε φυγή. Από την έρευνα των αστυνομικών, διαπιστώθηκε ότι αγροτικό ανήκε σε κάτοικο των Κτισμάτων. Οι αστυνομικοί, θεώρησαν ότι είναι κλεμμένο, αναζήτησαν τον ιδιοκτήτη και βρέθηκαν στη διπλή δολοφονία.
Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή με τις έρευνες να είναι σε εξέλιξη.

ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου