Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Δεν δέχθηκε η Λαγκάρντ να δει τον Βενιζέλο στην Ουάσινγκτον

Δεν δέχθηκε η Λαγκάρντ να δει τον Βενιζέλο στην Ουάσινγκτον
Δεν κατάφερε να δει την επικεφαλής του ΔΝΤ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Πάνε οι εποχές που ως Υπουργός Οικονομικών ο Ευάγγελος Βενιζέλος ικανοποιούσε την ματαιοδοξία του να συναναστρέφεται με τους ισχυρούς παίχτες της διεθνούς οικονομικής σκακιέρας.
Σήμερα φαίνεται να έχει περάσει όχι μόνο η μπογιά του ΠΑΣΟΚ στο εσωτερικό της Ελλάδας αλλά και η μπογιά του Ευάγγελου Βενιζέλου εκτός των συνόρων.
Γι' αυτό και κατά την επίσκεψή του στην Ουάσινγκτον- όπου ο πραγματικός λόγος που βρέθηκε εκεί ήταν η ορκωμοσία της κόρης του σε ένα από τα ακριβότερα αμερικανικά πανεπιστήμια- ο Ευάγγελος Βενιζέλος θέλησε να... «ζεστάνει» κάπως τις διεθνείς επαφές του. Με μία όμως διαφορά: αποδείχθηκε ότι αυτές μάλλον δεν υπάρχουν πλέον...

Την ώρα που η εικόνα του Αντώνη Σαμαρά με τον Κινέζο ομόλογό του έκανε τον γύρο του κόσμου, ο Ευάγγελος Βενιζέλος έτρωγε πόρτα από την Διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ, η οποία αρνήθηκε να τον συναντήσει.
Πληροφορίες άλλωστε λένε ότι οι μνήμες που έχει αφήσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος στα στελέχη του ΔΝΤ από την εποχή που διετέλεσε Υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας, δεν ήταν και οι καλύτερες...
Και η αρνητική εικόνα έχει φθάσει και στην Κριστίν Λαγκάρντ, η οποία και όπως ήταν αναμενόμενο δεν έκανε την χάρη στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για μία φωτογραφία μαζί της, την οποία ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ήθελε μετέπειτα να «πουλήσει» επικοινωνιακά στο εσωτερικό του ακροατήριο.
Είναι «γάτα» σε αυτά η Κριστίν, όπως φαίνεται...

ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου