Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

«Πόνεσε» τα Σκόπια η απάντηση Αβραμόπουλου σε δημοσιογράφο

«Πόνεσε» τα Σκόπια η απάντηση Αβραμόπουλου σε δημοσιογράφο
-«Αν είσαι από τη Μακεδονία γιατί δεν μιλάς ελληνικά», είπε ο Έλληνας υπουργός αφήνοντας άφωνο τον προκλητικό Σκοπιανό.  -«Έλληνα Μα...κα» τον χαρακτήρισε ο δημοσιογράφος.
Πρώτο θέμα στα ΜΜΕ της ΠΓΔΜ είναι ο υπουργός Άμυνας της Ελλάδος κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος φρόντισε να βάλει στη θέση του έναν προκλητικό Σκοπιανό δημοσιογράφο.
Αν και η ελληνική πρεσβεία είχε κάνει γνωστό πως ο Έλληνας αξιωματούχος, θα αρκεστεί σε μια δήλωση προς τα ΜΜΕ, ο Σκοπιανός δημοσιογράφος επέμενε να ρωτήσει για τις εξελίξεις στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

Όταν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ρώτησε τον δημοσιογράφο από πού είναι, εκείνος απάντησε προκλητικά: «Από τη Μακεδονία», εννοώντας τα Σκόπια. Η απάντηση άμεση και καυστική από τον Δημήτρη Αβραμόπουλο : «Και γιατί δεν μιλάς ελληνικά βρε παιδάκι μου» του είπε, με αποτέλεσμα να μείνει άφωνος ο Σκοπιανός δημοσιογράφος.
Τα σκοπιανά ΜΜΕ στα σημερινά τους πρωτοσέλιδα χαρακτηρίζουν «προσβολή» την καυστική απάντηση που έδωσε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ενώ ο ίδιος ο δημοσιογράφος βρίζει στο Twitterτον Έλληνα υπουργό.
«Προσβολή Αβραμόπουλου. «Αν είστε απ’ τη Μακεδονία, μιλάτε ελληνικά» ο τίτλος του δημοσιεύματος της Courier. «Αν μιλάτε μακεδονικά, είστε Έλληνας» γράφει η Νova Makedonija. «Αβραμόπουλος: Αν είστε από τη Μακεδονία, μιλάτε ελληνικά» μεταδίδει το Kanal 5. «Αβραμόπουλος: Είστε Έλληνας από τη Μακεδονία ;» γράφει το Sky. «Αβραμόπουλος: Αφού είσαι από τη Μακεδονία, γιατί δε μιλάς ελληνικά;» αναφέρει το Press24.
Αντιδρώντας στη «σφαλιάρα» Αβραμόπουλου ο Σκοπιανός δημοσιογράφος έγραψε δημόσια στο προσωπικό του προφίλ στο twitter, πως ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας, έχει τη νοοτροπία του… «Έλληνα Μ@λ@α», κατηγορώντας τον κ. Αβραμόπουλο ότι προσέβαλε τους υποτιθέμενους «Μακεδόνες».

ΠΗΓΗ newsbomb

2 σχόλια:

  1. ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΒΑΛΤΕ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΓΚΟΥΓΚΛΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΕ ΣΛΑΒΟ"ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ" ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ (ΦΟΒΕΡΟ ΕΥΡΗΜΑ!) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ....ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑ 90%. Η απορια μου δεν είναι γιατι δεν λένε πχ Βαρντάρσκα τη χώρα και σλαβικά τη γλώσσα. Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΟΥΣΙΑΣ (Προφανως δείχνει πως είναι προσκυνημένοι οι πολιτικοί) αλλά ΚΑΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ (και πολιτικη και επιστημονική) ΠΟΥ ΚΩΦΕΥΕΙ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΑ! Δεν χρειάζεται να ξαναπω που κατέθεσε τα όπλα του ο Μέγας τιμώντας τους προγόνους του στο Άργος και στην Γόρτυνα...(το είπα, συνώμη) Όταν είχαν παρουσιάσει τον Κωστάκη Καραμανλή (ως πρωθυπουργός) σε φωτογραφία ντυμένον με στολή των SS έπρεπε να έχει στείλει τα αρματα στα σύνορα να μπουνε και δυοι αεροπλάνα στα Σκοπια έτσι για να σπάσουν 5 τζάμια και από το βήμα της Ευρωβουλής αυτά να τα δείχνει live, λέγοντάς τους, "μαζέψτε τους γιατί σε 2 ω΄ρες θα το κάνω χωράφι. ΌΠως εισβάλλουν ΗΠΑίτες και Ισραηλινοί σε άλλες χώρες για τα "συμφέροντα" τους. Και να δείς μετά πόσα απίδια πιάνει ο σάκος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και ένα παράδειγμα που θα ήθελα να το προφέρει με τα χειλ'ακια ο δημοσιογράφος από την Βαρντάρσκα...
    πχ είμαι ηλιθιος>σκοπια=јас сум идиот (Jas sum idiot)>και βουλγαρικα =аз съм идиот (az sŭm idiot)

    λαύω σε, φιλούθκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή