Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Ιδρυτική Α.Κ.Ε.(Αντινεοταξικό Κίνημα Ελλάδας)

Σχόλιο Αφύπνισης: Να και κάτι νέο! Καλή αρχή!
Ζούμε την εποχή της απόλυτης επίθεσης στο ανθρώπινο γένος.Παίρνουμε θέση, ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ, δημιουργούμε κάτι νέο !!!

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η έλλειψη προτάσεων αλλά και οι κόκκινες γραμμές των κομμάτων και των κινημάτων μας έβαλαν στην διαδικασία να σκεφτούμε και να αποφασίσουμε να δημιουργήσουμε το Α.Κ.Ε. (Αντινεοταξικό Κίνημα Ελλάδας) το οποίο θέτει στόχους και σκοπούς που τα άλλα κινήματα δεν πιάνουν ή αρνούνται να δουν λόγω συμφερόντων.

Είμαστε μία ομάδα ανθρώπων που μέχρι τώρα πάλευε ανεξάρτητα και χωρίς καμία κομματική ή ιδεολογική κατεύθυνση σε όλα τα μέτωπα που έχει δημιουργήσει η Παγκοσμιοποίηση των Τραπεζιτών.Η σκέψη μας και τα πιστεύω μας δεν περιορίζονται σε δογματικές κατευθύνσεις και η έρευνα για αυτά που συμβαίνουν στην ανθρωπότητα δεν εμπεριέχει ταμπού και προκαταλήψεις.Φέρουμε μια νέα συνειδητότητα, έναν νέο τρόπο σκέψης. Στόχος μας είναι η εξεύρεση της αλήθειας και η υποστήριξη αυτής με κάθε τρόπο.

Η θεωρία του φοβισμένου "συνωμοσιολόγου" που μένει κλεισμένος στο καβούκι του χωρίς να κάνει τίποτα για εμάς δεν ισχύει.Αντίθετα θεωρούμε επιβεβλημένο το να πολεμάμε όσους είναι υπαίτιοι για την κατάσταση που βρίσκεται τώρα η ανθρωπότητα οδηγώντας την στον αφανισμό.

Η παρουσία μας στους κοινωνικούς αγώνες είναι συνεχής και μαζική.Βρισκόμαστε στους δρόμους,σε χώρους εργασίας,σε πλατείες αλλά και σε μάχες στην καθημερινότητας μας προσπαθώντας να δώσουμε μία άλλη κατεύθυνση στους συνανθρώπους μας που είναι φοβισμένοι και παραπλανημένοι από τον εγωιστικό τρόπο που τους επέβαλε το σύστημα να σκέφτονται και να λειτουργούν.

Η καπηλεία της ορολογίας της Νέας Τάξης Πραγμάτων από ανθρώπους που δεν μπορούν να αποβάλουν από πάνω τους τον τρόπο που θέλει να λειτουργούν το σύστημα,έχει βγάλει μία λανθασμένη εντύπωση ότι είμαστε μισάνθρωποι,μισαλλόδοξοι και στοχοποιούμε συγκεκριμένους λαούς βάση της εθνικότητάς τους.Για εμάς δεν υπάρχουν ανώτεροι και κατώτεροι άνθρωποι,υπάρχουν ξεχωριστοί και διαφορετικοί άνθρωποι πλασμένοι έτσι για να μπορούν να συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον.Το πρόβλημα για εμάς δηλαδή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΟ αλλά οι απάνθρωπες πολιτικές που ασκούν τα κέντρα εξουσίας προωθώντας τον Εθνικιστικό και Φασίστικο Σιωνισμό ως μέσο κυριαρχίας (εις βάρος και του ίδιου του λαού του Ισραήλ) έως την τελική του επικράτηση. Βέβαια σε αυτό συνετέλεσε και μια μεγάλη προσπάθεια από διάφορα παρακρατικά κέντρα που από τον φόβο που τους προξένησε η αυξανόμενη αφύπνιση των πολιτών προσπάθησε(και κατάφερε η αλήθεια είναι) να μας φορέσει ταμπέλα.

ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ

Ο πόλεμος είναι σε πολλά μέτωπα και δεν είναι τυχαίο που μέχρι σήμερα ο κόσμος αδυνατεί να βρει το πρόσωπο του πραγματικού εχθρού θέτοντας ο καθένας ένα "εχθρό" που είναι πιο κοντά στα ιδεολογικά ή τα θρησκευτικά του πιστεύω.Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που δεν μπορεί να προκύψει και η ένωση των ανθρώπων και να δημιουργηθεί ένα κοινό και ενιαίο μέτωπο που θα τους γκρεμίσει.

Ο πόλεμος είναι σε πρώτη φάση Ταξικός αφού αυτό που ζούμε είναι μία ανελέητη και χωρίς προηγούμενο επίθεση στα εργασιακά μας δικαιώματα που με αγώνες έχουν κατακτηθεί,εξαλείφοντας την Μεσαία Τάξη και γυρνώντας τις εργασιακές συνθήκες στον Μεσαίωνα.Η προετοιμασία για τα όσα συμβαίνουν στις μέρες μας έχουν ξεκινήσει από παλιά και έχουν περάσει μέσα από την απαξίωση του δημόσιου πλούτου και των δημόσιων αγαθών από υποτακτικούς υπάλληλους που εξυπηρετούν σκοπούς που είναι αντίθετοι από τα συμφέροντα των λαών.

Σε δεύτερη φάση είναι Εθνικός αφού οι νέοι κατακτητές των Εθνών-κρατών έρχονται μέσα από τις τράπεζες τους και πατώντας στην Παγκοσμιοποιημένη αγορά υποδουλώνουν τους λαούς φορτώνοντας σε αυτούς τα δικά τους χρέη αναγκάζοντας τα έθνη-κράτη να ξεπουλάνε την δημόσια περιουσία τους για να μπορέσουν να επιβιώσουν.

Πάνω από όλα όμως για εμάς ο πόλεμος είναι ανθρωπιστικός και πνευματικός.

Η επίθεση που δέχεται η ανθρωπότητα σε όλες τις πτυχές της ζωής είναι κάτι που δεν μπορεί πλέον να κρυφτεί αλλά και να μείνει αναπάντητο. Μεταλλαγμένα τρόφιμα,χημικοί αεροψεκασμοί,μόλυνση νερού και πολιτικές που οδηγούν στην εξόντωσή μας(βλ. Μνημόνια,φορολόγηση παίδων).Πολιτικές μετανάστευσης που οδηγούν στο εγκλωβισμό,στην εξαθλίωση των ανθρώπων και στην σκλαβιά τους.Μέτρα που παίρνουν για να μας κρατάνε υπό απόλυτο έλεγχο όπως είναι οι κάμερες, το ηλεκτρονικό φακέλωμα μέσα από κάρτες,διαδίκτυο οδηγούν στην απόλυτη στέρηση της ελευθερίας μας και την καθολική εξάρτηση των ανθρώπων από ένα κεντρικό παγκόσμιο σύστημα.


Μέσα σε όλα αυτά,δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ο,τι ζούμε την εποχή του εκφυλισμού.Αξίες και ιδανικά έχουν εκλείψει στο σύνολό τους και η ανθρωπότητα βαδίζει σε μονοπάτια που είναι κόντρα στην φύση της.Η ανθρωπιά έχει εξαφανιστεί από μέσα μας και την θέση της την έχει πάρει η απληστία,η ματαιοδοξία και ο ρατσισμός μιας δήθεν ανωτερότητας που μας κάναν να πιστέψουμε ο,τι έχουμε από τους άλλους ανθρώπους.Η απώλεια της κατανόησης της πραγματικής ευτυχίας στους ανθρώπους είναι για εμάς η μεγαλύτερη μάστιγα στις μέρες μας.

Αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι για εμάς αφού όλοι αυτοί που μαυρίζουν τις ψυχές μας υπηρετούν τον ένα και μοναδικό εχθρό του ανθρώπου.

Σε κάθε σημείο αυτού του πλανήτη τα σημάδια που έχουν αφήσει αναδεικνύουν το πρόσωπο του εχθρού.Οι υποτακτικοί του που ανδρώνονται μέσα σε μυστικές εταιρείες και παίρνουν τα πιο σημαντικά πόστα "χτίζουν" κτήρια σε συγκεκριμένα σημεία στον πλανήτη,τοποθετούν τα σύμβολά τους σε ότι μας στέλνουν για να μας καταστρέψει

Μυστικές Λέσχες που καθορίζουν τις εξελίξεις και παίρνουν αποφάσεις για το μέλλον της ανθρωπότητας,σκοτεινά κέντρα που η ύπαρξή τους χρονολογείται αιώνες πίσω.

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

Η κατάρρευση της Παγκοσμιοποίησης για εμάς είναι επιτακτική ανάγκη και μονόδρομος.Ο τρόπος για να επιτευχθεί αυτό μπορεί να γίνει μέσα από την κατάρρευση του Τραπεζικού συστήματος και με γενικές απεργίες διαρκείας που θα καταργήσει όλες τις δομές του πλήρως ελεγχόμενου κράτους.

Η Παγκοσμιοποίηση για να πέσει πρέπει να πολεμηθεί σε όλα τα επίπεδα και σε όλα τα Έθνη και σε απόλυτη συνεργασία ανάμεσα στους λαούς.Έτσι θα αποτρέψουμε κάθε προσπάθειά τους να στρέψουν το ένα κράτος απέναντι στο άλλο.Η οργάνωση των λαών πρέπει να προσπεράσει τα ΣΥΤΗΜΙΚΑ κόμματα και να προκύψει μέσα από την συμμετοχή στις τοπικές κοινωνίες που θα δημιουργήσουν δυνατούς πυρήνες αντίστασης και ανατροπής.Πρέπει να παρακαμφθεί η ψευδαίσθηση του "εσύ αποφασίζεις με την ψήφο σου"μέσα από την Αστική Δημοκρατία και να μπουν οι βάσεις για Πραγματική Δημοκρατία που θα δώσουν στους λαούς την δυνατότητα να αποφασίζουν.

Για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να είμαστε ένα βήμα μπροστά, ένα βήμα που θα το επιτύχουμε αν είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι. Θα δώσουμε τα πάντα γι'αυτό, θα κάνουμε τα πάντα γι'αυτό. Οι γνώσεις μας θα διαμοιράζονται και θα γνωστοποιούνται σε όλους, επίσης θα υπάρχει ανοιχτή συζήτηση και οι αποφάσεις θα λαμβάνονται αξιοκρατικά με τη συμμετοχή όλων. Εμείς κάνουμε την αρχή, χρειαζόμαστε τη συμμετοχή και τη στήριξη όλων σας.

Κανένας δεν πάει χαμένος και όλοι είμαστε πολύτιμοι

Για αυτόν τον λόγο θεωρούμε ότι όλοι πρέπει να δώσουμε μάχες μέσα από τις πατρίδες μας.Η μετανάστευση για την εξασφάλιση ενός καλύτερου μέλλοντος εκτός του ότι είναι άτοπη και εξυπηρετεί τα σχέδια της Παγκοσμιοποίησης ,προδίδει και τον αγώνα όλων μας.

Ο κάθε λαός πρέπει να δίνει μάχες μέσα από τις πατρίδες του και να διεκδικεί ένα καλύτερο και πάνω από όλα ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ κόσμο.Πρέπει να μείνει και να προασπίζει την πίστη του,την κουλτούρα του,τις αξίες,τα ήθη και τα έθιμα του που είναι και ο νούμερο ένας στόχος.

Είμαστε η γενιά που φέρνει μια νέα συνειδητότητα, έναν νέο τρόπο ζωής και σκέψης, μια νέα φιλοσοφία βασισμένη στην αρμονία με τη φύση και τον συνάνθρωπο, μια φιλοσοφία της ανθρώπινης αλληλεγγύης και αξίας που έχει θαφτεί στο πέρασμα των χιλιετιών, η συνέχεια της ένδοξης και αρμονικής φιλοσοφίας των αρχαίων Ελλήνων. Τα ιδανικά χάθηκαν με το πέρασμα του χρόνου αλλά όπως η ιστορία επαναλαμβάνεται έτσι και οι ανθρώπινες αξίες ξαναγυρίζουν και ζητούν εκ νέου την δικαίωση. Μαζί θα παλέψουμε για το μέλλον των παιδιών μας, μαζί για μια καλύτερη και ποιοτικότερη ζωή.

Ζητούμε την ενεργή συμμετοχή σας. Η διεκδίκηση της ελευθερίας τώρα αρχίζει.


Α.Κ.Ε.
Αντινεοταξικό Κίνημα Ελλάδας

Υ.γ. Παρακαλούμε να μοιραστεί και να προβληθεί από όλα τα Αντινεοταξικά μπλογκς

ΠΗΓΗ awakengr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου