Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Δήλωση-βόμβα του Κουκουλόπουλου στον realfm 97,8

Να αποσυρθεί από το πολυνομοσχέδιο η διάταξη που καταργεί τη δημοτική αστυνομία ζήτησε, μιλώντας στον realfm 97.8 και την Κάτια Μακρή, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Πάρις Κουκουλόπουλος.

«Η δημοτική αστυνομία συμβολικά θα πρέπει με τον διάλογο που θα γίνει στη Βουλή να αποσυρθεί η διάταξη», τόνισε ο κ. Κουκουλόπουλος και αναφερόμενος στο πρόγραμμα της κινητικότητας είπε: «Θα πρέπει να αντικατασταθεί από ένα γενικευμένο πρόγραμμα κινητικότητας με αρχή, μέση και τέλος με αξιολόγηση που θα βάζει στο στόχαστρό του τον αφόρητο συγκεντρωτισμό».


Παράλληλα, τόνισε ότι δεν θα θιγεί στο παραμικρό η ζωή των κατοίκων, αν καταργηθεί το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, ενώ διερωτήθηκε για τον λόγο ύπαρξης του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης καθώς -όπως είπε- το μόνο που κάνει είναι να υποδεικνύει ποιοι θα απολυθούν.

«Είμαι Μακεδόνας. Θέλω να σας πω, λοιπόν, με μεγάλη σιγουριά ότι κανένας Μακεδόνας και Θρακιώτης δεν θα θιγεί στο παραμικρό, στη ζωή του, ούτε θα πάρει είδηση, βέβαια, αν καταργηθεί αύριο το Υπουργείο Μακεδονίας–Θράκης», είπε χαρακτηριστικά.

«Και το ίδιο το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Μία Γραμματεία παρά τω πρωθυπουργώ είναι όλο και όλο. Ποιος είπε ότι χρειάζεται; Δεν βλέπετε τι κάνει; Υποδεικνύει στο Υπουργείο Εσωτερικών και το Υπουργείο Παιδείας ποιους θα διώξει. Τι κάνει ακριβώς το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης; Σε τι χρειάζεται; Πέστε μου».

Σχολιάζοντας την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας, ανέφερε: «Είναι ο ορισμός του οριζόντιου μέτρου. Μάλιστα και με έναν πολύ οδυνηρό τρόπο. Καταργείται κάθε φραγμός, κριτήριο, όριο» και πρόσθεσε: «Η ανασφάλεια στο δημόσιο γενικεύεται και ο πέλεκυς στρέφεται επί δικαίων και αδίκων».

«Ορισμός του γονατογραφήματος είναι αυτό που έγινε την προηγούμενη Κυριακή και βαφτίζεται αποφασιστικότητα, με την ίδια ευκολία που ο διεθνής διασυρμός με το “μαύρο” στην ΕΡΤ, βαφτίστηκε μεταρρύθμιση», συμπλήρωσε.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο ΠΑΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ


ΠΗΓΗ real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου