Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Ραχήλ Μακρή: «Είμαι επικίνδυνα ελεύθερη»-Παραμένει το μυστήριο με την αποχώρηση της απο τους ΑΝ.ΕΛ.

- Τα βάζει με όλους και με όλα, εκθειάζοντας τη στάση Πολύδωρα με το... ιστορικό «όχι» - Επίθεση στον Μπίστη: Νόμιζα ότι είσαι ηλίθιος, αλλά είσαι πανηλίθιος.
«Επικίνδυνα ελεύθερη» δηλώνει τώρα η κυρία Ραχήλ Μακρή μετά από μια ανεξέλεγκτη συμπεριφορά που ακολούθησε τις τελευταίες ημέρες καταφέρνοντας να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας για μια ακόμα φορά επάνω της. Ολοκληρώνοντας μια τακτική που προσομοιάζει σε «rock star» παρά σε πολιτικό, ασκεί δριμεία κριτική σε εκείνα τα ΜΜΕ που ασχολήθηκαν με το ζήτημα της ανεξαρτητοποίησης της. Θέμα που η ίδια πυροδότησε με διαρροές σε πλήθος δημοσιογράφων.
Υπο αυτά τα δεδομένα θα μπορούσε κανείς να πει ότι η κυρία Μακρή, αναδιπλώθηκε και προτίμησε να παραμείνει την ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Όμως μετά από όσα αλλοπρόσαλλα η ίδια δημιούργησε, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ακόμα και αν η ίδια ξεκαθαρίσει την θέση της με νέες δηλώσεις.

Σε κάθε περίπτωση πάντως ξαναβρίσκει τον παλιό της εαυτό με τον αιχμηρό, ετοιμοπόλεμο καταγγελτικό λόγο.

Αυτή τη φορά την εναλλακτική πολιτική της περπατησιά επιχείρησε να σχολιάσει ο κ. Νίκος Μπίστης. «Πίστευα ότι η Ραχήλ Μακρή θα μεταπηδούσε στην Χ.Α. Τόσο έξω πέφτω» ανέφερε στο twitter ο κατα τα άλλα όχι και τόσο σταθερός σε θέματα κομματικής στέγης για να εισπράξει την απάντηση της βουλευτού «Πίστευα ότι είσαι ηλίθιος αλλά τελικά είσαι  πανηλίθιος».

Πέραν αυτών, αίσθηση προκάλεσε η «ταύτιση» της κυρίας Μακρή με την «καταπληκτική» όπως την χαρακτήρισε τοποθέτηση του κ. Βύρων Πολύδωρα για το θέμα της ιδιοκτησίας ακινήτων. Μιλώντας στον Alpha 96,5 F.M. Θεσσαλονίκης  είπε «για το δικαίωμα της ιδιοκτησίας, το οποίο είχε καταχωρηθεί - ο Βύρων Πολύδωρας έκανε μια ιστορική πολιτική ομιλία μέσα στην Βουλή, μια καταπληκτική ομιλία -  και είχε καταγραφεί στην Α’ Εθνοσυνέλευση. Καταλαβαίνουμε πόσο μεγάλη είναι η σημασία και το τι ακριβώς διετελέσθη στη Βουλή με το κλείσιμό της».

ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου