Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Έκτακτη νυχτερινή έφοδος στα κελιά των βουλευτών της ΧΑ!



Σύμφωνα με πληροφορίες, μεγάλα “κεφάλια” στην κυβέρνηση κινητοποίησαν την διοίκηση των φυλακών Κορυδαλλού και εκείνη με τη σειρά της διέταξε οκτώ φύλακες να πραγματοποιήσουν νυχτερινή έφοδο στα κελιά του αρχηγού της Χρυσής Αυγής και των βουλευτών του Κινήματος προς αναζήτηση κινητών τηλεφώνων!

Ο λόγος ήταν η φωτογραφία (που έχει μπει στο συγκεκριμένο άρθρο), η οποία ανέβηκε στην ηλεκτρονική σελίδα του Χρυσής Αυγής την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου και δείχνει τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγό σε παλαιότερη ομιλία του στην Κύπρο με φόντο την Ελληνική Σημαία. Η ανάρτηση στη κεντρική σελίδα του Κινήματος αφορούσε την απάντηση του Ιωάννη Λαγού προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου, κατόπιν της απόρριψης εκ μέρους του υπουργού του αιτήματος του Γιάννη Λαγού να αναρτήσει στο κελί του την Ελληνική Σημαία.Φαίνεται ότι ορισμένα “λαγωνικά”, βλέποντας την ανάρτηση θεώρησαν πως η φωτογραφία προέρχεται από το κελί του βουλευτή της ΧΑ Ι. Λαγού, επομένως οδηγήθηκαν στο συμπέρασμα πως τραβήχτηκε από κινητό τηλέφωνο, η κατοχή του οποίου απαγορεύεται από τον κανονισμό της φυλακής! Γράφει χαρακτηριστικά ο Βηματοδότης, πως η έφοδος έγινε κατόπιν «πληροφοριών οτι οι προφυλακισμένοι χρησιμοποιούσαν κινητά τηλέφωνα, κάτι που απαγορεύει ρητά ο κανονισμός της φυλακής, αλλά και έπειτα από την ανάρτηση φωτογραφίας του Λαγού μέσα από το κελί στο site της Χρυσής Αυγής. Ωστόσο κινητά δεν βρέθηκαν»!

Τέλος, η φωτογραφία εκτός από τον Ι. Λαγό, έχει και τον Ηλία Κασιδιάρη όπου βρίσκονται σε επίσκεψη στην Κύπρο τον Δεκέμβριο του 2012:
ΠΗΓΗ lougantina

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου