Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Βίντεο ντουκουμέντο: Επιχείρηση Ρώσων αλεξιπτωτιστών στην Κριμαία με υποστήριξη Mil Mi-24

Ρωσικό τελεσίγραφο να έχουν αποσυρθεί όλες οι ουκρανικές δυνάμεις από το έδαφος της Κριμαίας μέχρι τις 21 Μαρτίου έδωσε η Ρωσία στην Ουκρανία, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters.
Οι ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις δεν θα λάβουν δράση κατά του στρατού της Ουκρανίας στην Κριμαία κατά την περίοδο αυτή, είπε στους δημοσιογράφους, εκπρόσωπος του ουκρανικού υπουργείου (με την όποια αξιοπιστία έχει...) αλλά μετά θα αναλάβει δράση για την εκδίωξή τους από το ξένο έδαφος.

Ολα αυτά ενώ μία διμοιρία Ρώσων αλεξιπτωτιστών υπό την κάληψη επιθετικών ελικοπτέρων Mil Mi-24 Hind, έπεσαν χθες αργά το απόγευμα σε πετρελαϊκές εγκαταστάσεις στην Κριμαία στο χωριό Genichesk σε μια περιοχή 30 χιλιόμετρα βόρεια του χωριού Strilkove και τις κατέλαβαν
Περίπου 40 Ρώσοι αλεξιπτωτιστές μεταφέρθηκαν με ελικόπτερα Mil Mi-17 Hip υπό την κάλυψη των Μιil Mi-24 Hint σε ένα βίντεο που τράβηξαν περαστικοί και το οποίο καταδεικνύει ολόκληρη την τακτική που ακολουθήθηκε κατά την αεραπόβαση.
Προσέξτε το Mil Mi-24 να κόβει ομόκεντρους κύκλους με το πυροβόλο και τις ρουκέτες του στραμμένες προς το έδαφος, στο τέλος της ερασιτεχνικής λήψης. Συνολικά διακρίνονται τέσσερα ελικόπτερα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΠΗΓΗ defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου