Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Το ναρκωτικό Captagon ®, κύριο όπλο των τζιχαντιστών για να μην αισθάνονται τον πόνο τους ή αυτόν που προκαλούν στους άλλους(Βίντεο)


Réseau Voltaire (Γαλλία)    (μτφ. Κριστιάν)
Ενώ τα Δυτικά ΜΜΕ και του Κόλπου αφήνουν να εννοηθούν ότι οι τζιχαντιστές τρέφονται κυρίως με την ανάγνωση του Κορανίου, οι κατασχέσεις που πραγματοποιηθήκαν στη Συρία δείχνουν ότι στην πραγματικότητα ναρκώνονται με Captagon.

Ο Συριακός Αραβικός Στρατός κατέσχεσε σε δύο ημέρες ένα αυτοκίνητο γεμάτο με χάπια Captagon και ένα φορτηγό βυτιοφόρο που περιείχε έναν τόνο.
Το Captagon (υδροχλωρική Φαινετυλλίνη) είναι μια αμφεταμίνη που προκαλεί ευφορία και αναστείλει τον πόνο. Αναμιγνυόμενο με άλλα ναρκωτικά, όπως το χασίς, αποτελεί τη βασική τροφή των τζιχαντιστών. Οι μαχητές δεν αισθάνονται τον πόνο τους, ούτε αυτόν που προκαλούν στους άλλους. Ως εκ τούτου, μπορούν να διεξάγουν όλες τις φρικαλεότητες γελώντας.
Σε αντίθεση με τη δημοφιλή κοινή γνώμη, οι τζιχαντιστές δεν υποκινούνται από θρησκευτικά κίνητρα, αλλά επιζητούν άμεσες απολαύσεις. Προσλαμβάνονται κυρίως ανάμεσα στους κακοποιούς και στις φυλακές.
Το Captagon κατασκευάστηκε το 2011 από το ΝΑΤΟ σε ένα εργαστήριο στη Βουλγαρία, και παράγεται πλέον σε όλη τη Μέση Ανατολή, συμπεριλαμβανομένου του συριακού εδάφους.

 
ΠΗΓΗ infognomonpolitics

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου