Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Μόνος του και όλοι τους… Δια χειρός Πούτιν το θανατηφόρο πλήγμα στην Νέα Τάξη Πραγμάτων! (Βίντεο)

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν έχει ταχθεί επανειλημμένα εναντίον της παγκόσμιας ελίτ που επιχειρεί να αιχμαλωτίσει με τα ορατά και αόρατα πλοκάμια της ολόκληρο τον πλανήτη. Γι” αυτό άλλωστε έχει αναδειχθεί και σε έναν από τους μεγαλύτερους εχθρούς των Νεοταξιτών, οι οποίοι τον πολεμούν λυσσαλέα.


Ακόμα όμως και οι οικονομικές κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας, που σχεδόν ολόκληρη η Δύση υιοθέτησε κατόπιν εντολής των «αόρατων» αφεντικών, δεν κατάφεραν να γονατίσουν τον Πούτιν.

Με την εφαρμογή του δικού της εθνικού συστήματος πληρωμών, το οποίο θα τεθεί σε ισχύ στα μέσα του 2015, η Ρωσία θα πετύχει όχι μόνο την απεξάρτησή της από τις δυτικές πολυεθνικές αλλά ταυτόχρονα θα επιφέρει ένα θανατηφόρο πλήγμα ενάντια στο παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα και στην Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Η δημιουργία του εθνικού συστήματος πληρωμών θα προστατεύσει τη ρωσική αγορά από το πιθανό σενάριο μιας «άμεσης κατάρρευσης», ενώ θα θωρακίσει περαιτέρω την ρωσική οικονομία, καθώς οι ρωσικές τράπεζες θα είναι σε θέση να εκτελούν πληρωμές μέσω καρτών, ανεξάρτητα από τις εκάστοτε μαύρες λίστες των ΗΠΑ, και τις εταιρείες που αγγίζουν.
Οι κυρώσεις, οι οποίες είχαν στόχο να αποδυναμώσουν τον Πούτιν, τελικά θα καταλήξουν μπούμερανγκ για τις ΗΠΑ αλλά και ολόκληρο το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα.
ΠΗΓΗ hellasforce

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου