Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

ΑΝΔΡΑΣ ΠΗΔΗΞΕ ΑΠΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ 5 ΜΗΝΩΝ ΑΝΙΨΑΚΙ ΤΟΥ

Οικογενειακή τραγωδία που δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους σημειώθηκε στον Βύρωνα, με "πρωταγωνιστή" έναν άνδρα, ο οποίος κρατώντας στην αγκαλιά του το μόλις 5 μηνών ανιψάκι του πήδηξε στο κενό από το μπαλκόνι που βρίσκεται στον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στην πλατεία Σμύρνης. 

Από την πτώση έχασε τη ζωή του το κοριτσάκι, ενώ σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο "Ερυθρός Σταυρός" ο θείος του.
Η τραγωδία που έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο συνέβη λίγο πριν από τις 13:00 όταν ο άνδρας, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, πήρε στην αγκαλιά του το ανιψάκι του και έπεσαν μαζί στο κενό.

Στο σημείο επικράτησε πανικός, με τους κατοίκους της περιοχής να ειδοποιούν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.
Το άτυχο κοριτσάκι μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Παίδων "Αγλαία Κυριακού", ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή. Ο άνδρας, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά την πτώση ο θείος του μωρού φέρεται να έπεσε πάνω σε δέντρο, με αποτέλεσμα να του κόψει τη φόρα.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το βρέφος βρέθηκε λίγα μέτρα μακριά από τον θείο του. 

ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου