Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Γερμανός πρώην υπουργός σε φωτορεπόρτερ: «Μη με αγγίζεις βρωμιάρη Έλληνα» - Στο Μέγαρο Μαξίμου

Ρατσιστική επίθεση του πρώην υπουργού Μεταφορών της Γερμανίας σε βάρος  Έλληνα φωτορεπόρτερ όταν εκείνος, κατά λάθος, τον άγγιξε
Θύμα ρατσιστικής επίθεσης από τον πρώην υπουργό Μεταφορών της Γερμανίας Πέτερ Ραμσάουερ έπεσε χθες το απόγευμα φωτορεπόρτερ του Αθηναϊκου Πρακτορείου Ειδήσεων, στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο πρώην υπουργός απευθυνόμενος στο φωτορεπόρτερ που τον είχε κατά λάθος ακουμπήσει, είπε : «Μη με αγγίζεις βρωμιάρη Έλληνα». Το γεγονός καταγγέλει και ταυτόχρονα καταδικάζει με ανακοίνωσή της η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας (Ε.Φ.Ε.).


Η ανακοίνωση της ΕΦΕ έχει ως εξής:
«Αρχή άνδρα δείκνυσι: Kαταδικάζει η Ένωση Φωτορεπόρτερ την απαξιωτική αντίδραση του πρώην υπουργού Μεταφορών της Γερμανίας. Η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας (Ε.Φ.Ε.) καταδικάζει την απαξιωτική αντίδραση του πρώην υπουργού Μεταφορών της Γερμανίας, Πέτερ Ραμσάουερ που, στις 30 Ιουνίου, αποκάλεσε εντός του Μαξίμου «βρωμιάρη Έλληνα» τον φωτορεπόρτερ που τον έσπρωξε κατά λάθος ενόσω εργαζόταν».

Η Ε.Φ.Ε., προστίθεται στην ανακοίνωση, «αναγνωρίζει ότι η μεγαλύτερη πρόκληση που θέτει η εξουσία σε όσους την κατέχουν συγκυριακά είναι η σεμνή διαχείρισή της. Συνεπώς, θεωρεί αυτονόητο ότι η εκδήλωση αλαζονείας υποτιμά αποκλειστικά τον αλαζόνα».

ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου