Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Μόνο λόγια…και τίποτα στην πράξη! Υποσχέσεις και δεσμεύσεις εξανεμίζονται...

Κάθε φορά που ένα τέτοιο τραγικό γεγονός συγκλονίζει ολόκληρη τη χώρα- όπως αυτό με τη συντριβή του στρατιωτικού ελικοπτέρου στην Ελασσόνα- και αφορά σε δυστυχήματα με πρωταγωνιστές υπηρετούντες στις ένοπλες δυνάμεις και στα σώματα ασφαλείας, όλοι σπεύδουν να εκφράσουν την οδύνη και τη θλίψη τους στις οικογένειες τους.
Η εκάστοτε Κυβέρνηση και οι υπουργοί της σπεύδουν να συλληπηθούν τους γονείς, τις συζύγους, τα παιδιά, παρίστανται βέβαια και στις κηδείες των ανθρώπων αυτών που “έπεσαν” πάνω στο καθήκον, ξεστομίζοντας… μεγάλα και “παχιά” λόγια.

Υπόσχονται ότι θα βρίσκονται στο πλευρό των οικογενειών τους σε ό,τι χρειαστούν, προκειμένου να απαλύνουν τον πόνο τους και να τιμήσουν αυτούς τους ανθρώπους, που θυσιάστηκαν για την πατρίδα μας.
Και μετά τι ;
Όλα αυτά δυστυχώς…μένουν στα λόγια.
Όταν τα φώτα πέσουν, όταν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης πάψουν να ασχολούνται με το εκάστοτε δυστύχημα και τους ανθρώπους που χάθηκαν, τότε κι αυτοί ξεχνούν όλα όσα υποσχέθηκαν, όλα εκείνα για τα οποία δεσμεύτηκαν.
Οι “ήρωες” αυτοί, που με υψηλό το εθνικό φρόνημα υπηρετούν την πατρίδα μας, ξεχνιούνται και οι οικογένειες τους ανεβαίνουν μόνες τους το δικό τους Γολγοθά, σηκώνοντας το βάρος της απώλειας των δικών τους ανθρώπων.
Λυπόμαστε βαθιά….

 ΠΗΓΗ cretapost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου