Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Επόμενο Σε 31 ξένους δόθηκε περιουσία στα κατεχόμενα

Τη δημοσιοποίηση των ονομάτων των 31 ξένων υπηκόων στους οποίους, με απόφαση του «υπουργικού συμβουλίου», δόθηκε ακίνητη περιουσία στα κατεχόμενα, ζητεί ο αναπληρωτής πρόεδρος του κόμματος Κοινοτικής Δημοκρατίας, Τοζούν Τουναλί.

Σύμφωνα με τον τ/κ Τύπο, ο Τουναλί με γραπτή του δήλωση ζητεί από την «κυβέρνηση» να δώσει τα ονόματα όλων όσοι θα εκμεταλλευτούν ακίνητη περιουσία, να πει πού είναι αυτές οι περιουσίες, αν τους δόθηκαν δωρεάν και για ποιο σκοπό. Ζητεί επίσης να μάθει ποιος «υπουργός» κατέθεσε αυτή την πρόταση στο «υπουργικό» το οποίο την ενέκρινε.Ο Τοζούν Τουναλί γράφει ότι μετά το 1974 όλες οι «κυβερνήσεις», και η σημερινή το συνεχίζει, διένειμαν την περιουσία που "ανήκει στους πραγματικούς πολίτες αυτής της χώρας", κατά την έκφρασή του. Κατηγορεί τη σημερινή «κυβέρνηση» για κατάχρηση, σημειώνοντας ότι οι «εκλογές» του 2018 δεν είναι και τόσο μακριά και οι πολίτες θα τιμωρήσουν αυτούς που εφαρμόζουν τέτοιου είδους πολιτικές.

Ο κόσμος, συνεχίζει, πρέπει να δει ότι προσπαθούν με κάθε τρόπο, υλικό και πνευματικό, να αλλάξουν την πολιτική αυτής της «χώρας» και να τους σταματήσει, λέγοντας ότι πολλοί «βουλευτές» έχουν σφετεριστεί περιουσία που είναι ξένη (εννοεί Ε/κ) την οποία παραχωρούν με τίτλους ιδιοκτησίας σε συγγενείς και φίλους τους. Χρειάζεται αλλαγή και δεν πρέπει να φοβόμαστε την αλλαγή, καταλήγει ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΚΚΔ.

ΠΗΓΗ philenews / ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου