Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Ετοιμάζονται οι προδότες της πατρίδας - Κανένας βουλευτής του Προσυμφώνου δεν πρέπει να εκλεγεί στη Μακεδονία - Όταν θα φύγουν οι εφιάλτες της Ελλάδας

Ετοιμάζονται οι προδότες της πατρίδας
Του Ν. Λυγερού

Ετοιμάζονται οι προδότες της πατρίδας να υπερψηφίσουν το Πρωτόκολλο Εισδοχής των Σκοπίων, για να συνεχιστεί η όλη διαδικασία που άρχισε με το Προσύμφωνο των Πρεσπών. Είναι διατεθειμένοι για τα πάντα αρκεί να περάσει η σταλινική τους ιδεολογία, ακόμα κι αν πρέπει να ψηφίσουν υπέρ του ΝΑΤΟ, ενώ τόσα χρόνια έλεγαν ότι αποτελούσε τον εχθρό της Ελλάδας και γι’ αυτόν τον λόγο μισούσαν αυτήν την υπερδομή.

Επίσης κάνουν σαν να μην είχε το ΝΑΤΟ καμιά σχέση με τον στρατό. Αλλά δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που θα ακυρώσουν τον εαυτό τους. Θέλουν όλοι να συμμετέχουν σε αυτήν την τραγωδία του Έθνους,
γιατί είναι περήφανοι για τον εαυτό τους. Άλλωστε δεν μπορούν καν να ντραπούν, αφού μεταξύ τους υπάρχουν ακόμα άτομα που δεν έχουν διαβάσει το Προσύμφωνο των Πρεσπών και δεν ξέρουν ότι εμπεριέχει είκοσι άρθρα. Όμως το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι είναι τόσο εκδικητικοί για τα γεγονότα που έγιναν το 1949 που θέλουν να συνεχίσουν τη διαδικασία, ακόμα κι αν ξέρουν από τώρα ότι θα ακυρώσουμε τα πάντα. Η διαδικασία της ακύρωσης θα αρχίσει με την τεράστια ήττα του κυβερνώντος κόμματος, γιατί θα πρέπει να αλλάξουν όλα τα πράγματα που έπραξε αυτή η τεχνητή κυβέρνηση που δεν έχει καν την πλειοψηφία. Κι όλα τα κόμματα που δεν άντεξαν την αναμέτρηση μαζί της, θα τα αφήσουμε εκεί που τους αξίζει, ειδικά αν υποστήριξαν το Προσύμφωνο των Πρεσπών. Και τα αποτελέσματα δεν θα είναι τα μόνα που θα είναι ανελέητα, αφού το ίδιο ύφος θα έχει και η όλη διαδικασία διόρθωσης όλων των απαράδεκτων μέτρων που πήρε αυτή η σταλινική κυβέρνηση. Διότι ο Ελληνισμός δεν πρόκειται ν' αφήσει καμία προσπάθεια αφελληνισμού να περάσει στην ιστορία. Και κανένας από τους μαχητές του νέου Μακεδονικού Αγώνα δεν πρόκειται να ξεχάσει τους προδότες και τους προσκυνημένους. Ο Ελληνισμός δεν χρωστά απολύτως τίποτα σε αυτούς τους σταλινικούς οπαδούς και θα το αποδείξει επί του πρακτέου με όλες τις αποφάσεις που θα πάρει και όλες τις ακυρώσεις που θα κάνει, για να σβήσει ακόμα και τα ίχνη του περάσματος από την εξουσία.

Κανένας βουλευτής του Προσυμφώνου δεν πρέπει να εκλεγεί στη Μακεδονία
Του Ν. Λυγερού

Ειδικά στη Μακεδονία θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο από τώρα ότι κανένας βουλευτής του Προσυμφώνου των Πρεσπών δεν θα εκλεγεί. Αντιθέτως θα πρέπει να δοθεί και μάχη για να μην έχουν καμία δυνατότητα εκπροσώπησης σε οποιοδήποτε επίπεδο, διότι ξέρουμε ότι προτίμησαν την ιδεολογία και δεν έδωσαν καμία σημασία στα θέλω του ελληνικού λαού ειδικά σε αυτή την περιοχή. Δεν μπορούμε να συγχωρέσουμε όλα όσα έγιναν ενάντια στη Μακεδονία, μόνο και μόνο επειδή οι προδότες της πατρίδας ακολούθησαν την σταλινική προσέγγιση και καταπολέμησαν με τόσο φανατισμό τον Ελληνισμό. Αυτό το μίσος και το μένος δύσκολα εξηγείται στην Ελλάδα, είναι όμως υπαρκτό γιατί προέρχεται από ένα εκδικητικό πνεύμα που θέλει την επιστροφή των δεδομένων του 1949, για να πάρουν το αίμα τους πίσω. Όμως όχι μόνο δεν θα τα καταφέρουν, αλλά θα απαγορεύσουν στην προσέγγισή τους να επανέλθει στην εξουσία, γιατί οι Έλληνες δεν ξεχνούν τους εφιάλτες. Διότι όλη η ιστορία μας είναι φτιαγμένη με αυτόν τον τρόπο. Κάθε φορά έχουμε εμπόδια και προδότες, κι όμως τα ξεπερνάμε όλα γιατί δεν έχουμε μάθει να γονατίζουμε ούτε να σκύβουμε το κεφάλι. Οι Έλληνες είναι αγωνιστές εκ φύσης και δεν φοβούνται τις ήττες, ειδικά όταν αυτές είναι εξ αρχής στημένες λόγω βάρβαρων συνθηκών. Όμως ακόμα κι αν δεν μπορούμε ν’ αλλάξουμε αμέσως τα αρνητικά πράγματα, ξέρουμε ότι σε βάθος χρόνου τα ξεπερνούμε και στη συνέχεια αφήνουμε στα άχρηστα ακόμα και τα εμπόδια, αφού μας επέτρεψαν να δείξουμε το πραγματικό και μαχητικό μας πρόσωπο απέναντι στην προδοσία που δεν έχει όρια όταν πρόκειται για κόκκινη βαρβαρότητα. Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι χωρίς την αντίστασή μας όχι μόνο θα παραδώσουν τη Μακεδονία, αλλά και το ίδιο το όνομα της Ελλάδας. Χωρίς κανένα πρόβλημα θα έβγαζαν και το ελληνικό στοιχείο από την ονομασία του κράτους, διότι πολύ απλά μισούν τον Ελληνισμό σε βαθμό που δεν μπορούν να φανταστούν οι Έλληνες που δεν έχουν μαχητική πορεία.

Όταν θα φύγουν οι εφιάλτες της Ελλάδας
Του Ν. Λυγερού

Όσο πιο γρήγορα γίνουν οι εθνικές εκλογές τόσο πιο γρήγορα θα φύγουν οι εφιάλτες της Ελλάδας. Αλλά θα πρέπει να τους διώξουμε απ’ όλα τα επίπεδα, διότι όπου και να μείνουν θα συνεχίσουν το ύπουλο έργο τους ενάντια στην Ελλάδα και στον Ελληνισμό. Έτσι δεν θα κάνουμε καμία εξαίρεση και θα σβήσουμε το ίχνος τους από παντού, γιατί η ύπαρξη τους έχει λερώσει την πατρίδα μας. Δεν θα τους αφήσουμε να λερώσουν άλλα θέματα όσο μακριά κι αν βρίσκονται από τον πυρήνα του Ελληνισμού. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι θα προσέξουμε ειδικά αυτούς που θα θελήσουν να πάνε στην Ευρωβουλή. Ούτε αυτοί δεν πρόκειται να σωθούν από εμάς, θα πέσει το τσεκούρι και η φωτιά του Κολοκοτρώνη πάνω σε κάθε προσκυνημένο που τόλμησε να πληγώσει τον Ελληνισμό, επειδή προτίμησε τη θέση του και την ιδεολογία του αντί να υπερασπιστεί τον Ελληνισμό, την Ελλάδα και τη Μακεδονία. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία και δεν θα δεχτούμε κανένα λόγο παρουσία τους στην Ευρωβουλή, διότι ξέρουμε από πριν ποιο θα είναι το ύφος τους. Μόνο όταν ξυπνάς, τελειώνουν οι εφιάλτες. Έτσι όσοι ήλπιζαν μάταια τόσο καιρό ότι θα γίνει κάτι με αυτή την κυβέρνηση, τώρα ξέρουν τι έγινε ακριβώς και ποιο ήταν το βάθος της πληγής. Δεν έγινε τίποτα από όλα όσα ήθελαν και έγιναν μόνο όσα δεν είχαν καν φανταστεί. Τώρα ο καθένας μας θα πρέπει να παλέψει για να διώξει από τη σκέψη του κάθε στίγμα αυτής της κυβέρνησης. Διότι ο Ελληνισμός πρέπει πάντα να ξεπερνά τα εμπόδια όσο σκληρά και δύσκολα κι αν είναι και αυτό πρέπει να γίνει χωρίς ποτέ να σκύψει το κεφάλι και να γονατίσει, για να μπορεί να δώσει το παράδειγμα και στους άλλους που δεν ξέρουν από την αντίσταση, γιατί δεν έχουν ανθεκτικότητα. Αν ο Ελληνισμός θέλει να αποδείξει σε όλους ότι αποτελεί δώρο του Χρόνου στην Ανθρωπότητα, θα πρέπει να ξεπεράσει όχι μόνο όλα όσα έπραξε αυτή η κυβέρνηση, αλλά και το έγκλημα ειρήνης που διέπραξε ενάντια στη Μακεδονία μας. Οι Έλληνες δεν ξεχνούν, αλλά τώρα θα δείξουν και πώς ακυρώνονται οι αποφάσεις που λειτουργούν ενάντια στην πατρίδα μας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου