Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Κύπρος:Χιονόπτωση στο Τρόοδος- Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο(Βίντεο)

Αν και πλησιάζουμε το τέλος του Απρίλη, το σκηνικό του καιρού εναλλάσσεται συνεχώς

από το χειμώνα στην άνοιξη, ενώ σήμερα εμφανίστηκαν και χιόνια στο Τρόοδος

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε στη σελίδα του το Τμήμα Δασών από τις χιονοπτώσεις στο Τρόοδος:





Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Λόγω χιονόπτωσης στην περιοχή του δρόμου Πλατρών - Τροόδους, το οδικό δίκτυο έχει καταστεί ολισθηρό και επικίνδυνο. Ως εκ τούτου ο δρόμος Πλατρών - Τροόδους, είναι ανοικτός μόνο για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας


Σήµερα αρχικά θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις που δεν αποκλείεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, ενώ από το µεσηµέρι και µετά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται

να δώσουν τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα αναµένεται να πέσει χαλάζι, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δεν αποκλείεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και τοπικά στα παράλια το απόγευµα µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και ενδέχεται να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και τοπικά στα δυτικά ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηµατιστεί παγετός.

ΠΗΓΗ  philenews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου