Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

Ναγκόρνο/Καραμπάχ: Οι αρμενικές δυνάμεις αναπτύσσουν τεθωρακισμένα οχήματα στο Σουσί(Βίντεο)

Η σημαντικότερη μάχη του πολέμου στο Ναγκόρνο Καραμπάχ

Στη μεγαλύτερη μάχη της συνεχιζόμενης σύγκρουσης στο Καραμπάχ, ο Στρατός Άμυνας του Αρτσάχ (ADA) κατάφερε να καταπνίξει όλες τις προσπάθειες του Αζερμπαϊτζάν να καταλάβει τη στρατηγική πόλη Σουσί.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Anna, «σοβαρές μάχες συνεχίζονται κοντά στο Σουσί και ας πούμε αμέσως ότι η κατάσταση εκεί είναι δύσκολη. Υπάρχει όμως ένα σημείο που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Ο ADA μετέφερε εσπευσμένα θωρακισμένα οχήματα στη μάχη».

Το Anna News είπε ότι η άφιξη τεθωρακισμένων οχημάτων «σημαίνει ότι ο εναέριος χώρος είναι αξιόπιστα κλειστός. Πριν από μια εβδομάδα, θα ήταν δύσκολο να το φανταστεί κανείς. Αυτά τα τεθωρακισμένα θα μπορούσαν να καταστραφούν από τον αέρα σε μισή ώρα και τώρα αυτά προχωρούν κατά του εχθρού. Αυτό σημαίνει ότι η τεχνική υπεροχή των Ενόπλων Δυνάμεων του Αζερμπαϊτζάν σταδιακά εξαφανίζεται».

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο αμυντικός στρατός του Αρτσάχ έχει αναπτύξει τα θωρακισμένα οχήματά του σε αυτό το μέτωπο, καθώς οι ένοπλες δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν απομακρύνονται από τα αεροσκάφη τους.

Προστίθεται ότι «οι (Αζέροι) στρατιώτες στην πρώτη γραμμή έχουν αναστατωθεί, τώρα μπορούμε να πάρουμε μια ανάσα και να σχεδιάσουμε μελλοντικές επιχειρήσεις», όπως αναφέρουν πηγές από το πεδίο.

ΠΗΓΗ pentapostagma

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου