Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Χυδαία προπαγάνδα κατά της Ελλάδας από τον Τούρκο υπουργό Εσωτερικών !

Μονάδες του ελληνικό λιμενικού απόψε χτύπησαν 7 μετανάστες, πήραν τα υπάρχοντά τους, τους έδεσαν με πλαστικές χειροπέδες και τους πέταξαν στο θάνατο χωρίς βάρκα και σωσίβια.


Η ακτοφυλακή μας στις 2:55 διέσωσε δύο μετανάστες ενώ έφτασε και σε ένα πτώμα.

Οι έρευνες για τους αγνοούμενους συνεχίζονται.

Υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοιλού

Σχ : Δείτε πως αποκαλύπτονται τα τουρκικά ψέματα

Το παραπάνω δημοσίευμα είναι στην διεύθυνση  https://www.haberler.com/son-dakika-haber-yunan-askeri-gocmenleri-elleri-kelepceli-denize-14005850-haberi/

Δημοσιεύτηκε ΣΗΜΕΡΑ αλλά πριν να κάνει τις δηλώσεις ο Σοϊλού. Σε αυτό λοιπόν αναφέρεται πως ¨Λαστιχιένια βάρκα που ξεκίνησε από τον Τσεσμέ, για άγνωστο μέχρι τώρα λόγο βούλιαξε¨ και αναφέρει πως πέθαναν 3 άτομα . Είναι το ΙΔΙΟ περιστατικό με αυτό που αναφέρθηκε ο Σοϊλού. Δηλαδή η βάρκα ξεκίνησε από την Τουρκία και πνίγηκαν οι άνθρωποι  και όχι τα παραμύθια που λέει ο Τούρκος υπουργός ! 

Επίσης στο βίντεο παρουσιάζονται κάποιοι υποτιθέμενοι μετανάστες που βρίσκονται σε χώρο νοσοκομείου. Το στημένο της υπόθεσης φαίνεται από το ότι αν και τα πλάνα είναι 3 ώρες μετά, ο ένας ο μετανάστης που μιλάει στην κάμερα έχει ακόμα τις πλαστικές χειροπέδες που υποτίθεται πως του έβαλαν οι Έλληνες !!! Και τόσες ώρες γιατί δεν του τις έβγαλαν οι ¨καλοί¨ άνθρωποι εκεί ;;;  Αθλια σκηνοθεσία.

ΠΗΓΗ tourkikanea

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου