Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

Ο διεφθαρμένος Ερντογάν αφέθηκε να ζητά αναίσχυντα, το μισό Αιγαίο…

Ο Ταγίπ Ερντογάν δεν μας αφήνει να …ησυχάσουμε. Όχι επειδή είναι απρόβλεπτος… Διότι τελικά αποδεικνύεται ότι είναι εύκολο να προβλέψει κανείς την επόμενη κίνησή του. Ο ισλαμοεθνικιστής ηγέτης της Τουρκίας έχει μία αυταρχική ατζέντα και υλοποιεί τους στόχους που θέτει, διότι οι μεγάλες δυνάμεις δεν έχουν αποφασίσει να τον γειώσουν και με νόμιμα μέσα να τον στείλουν στο σπίτι του. Αν και η θέση του είναι στη φυλακή.

Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ
ΠΗΓΗ: Hellas Journal


Όπως όλοι οι αυταρχικοί ηγέτες είναι και αυτός διεφθαρμένος στον ανώτατο βαθμό. Οι Γκιουλενιστές τον κατηγορούν ότι έκλεψε πολλά από τα δισεκατομμύρια του εθνικού πλούτου της Τουρκίας. Την ίδια στιγμή έχουν γιομίσει οι φυλακές με τους αντιπάλους του.

Ο εν λόγω συνομιλητής της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.), όπως είπε πολύ ορθά ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, Μάριο Ντράγκι, είναι ένας δικτάτορας. Τα παραπάνω θα έλεγα πως αφορούν περισσότερο τους ίδιους τους Τούρκους πολίτες. Όμως, η επιθετικότητά του μας αφορά όλους και δεν πρέπει να αγνοείται αλλά να αντιμετωπίζεται.

Η απόφαση να δώσει ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας πληρωμένη απάντηση στην τουρκική πολιτική ηγεσία, δεν είναι μόνο μία καλοδεχούμενη εξέλιξη. Αλλά έστειλε και το μήνυμα ότι η Ελλάδα δεν θα τρώει τον μπάτσο και θα προσφέρει και το άλλο μάγουλο. Θα επιστρέφει το κτύπημα.

Και δεν ομιλούμε για ψευτο-«παλληκαριές», όπως θα διαβάσετε σε κάποια κυριακάτικα φύλλα, όπου σε μερικές περιπτώσεις γράφονται «απόψεις» κατόπιν εντολών. Αλλά για την προστασία και την υποστήριξη των ελληνικών θέσεων, που οι εθνικιστές στρατοκράτες της Άγκυρας νόμιζαν πως είναι κουρελόχαρτα.

Να είστε σίγουροι πως αν δεν απαντούσε ο κ. Δένδιας στον Τούρκο ομόλογό του…  

                  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ defence-point

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου